DIY Harbor Freight Alignment Platespiller

Riktig hjulinnstilling sparer på slitebanen og tillater deg å være ganske rett i ditt kjørefelt av reiser med minimal styring. Jettegryter og andre trafikanter hindringer kan føre til at kjøretøyet skal falle ut av stilling. Tool forhandler Harbor Freight bærer turntables for deg å parkere foran bilen din på og bedømme om du har en innretting problemet. Mens du kan måle forskjellige vinkler med justeringen turntables i ditt hjem garasje, er det anbefalt at du lar en profesjonell for å utføre enhver omstilling. Instruksjoner
en

Pakk boksen inneholder Harbor Freight justering turntables. Les alle instruksjoner som tilbys av produsenten.
2

Position platespillerne på en jevn, flat overflate. Sentrum av platespillerne bør plasseres slik at de samsvarer midtpunktet av bredden på hvert forhjul. Mål avstanden mellom sentrene av dine forhjulene og legg platespillerne på samme avstand på arbeidsflaten.
3

Plasser skala pins gjennom topplaten å låse hver dreieskive, som beskrevet av produsenten.
4

Kjør kjøretøyet sakte på platespillerne. Sett bilen i park, slå av motoren, sett på parkeringsbremsen og blokkere bakhjulene for å hindre enhver bevegelse av bilen eller lastebil. Bekreft forhjul er i sentrum av platespillerne, og flytte bilen for å justere etter behov.
5

Fjern skalaen pins å tillate dreieskiven til å flytte.
6 < p> Crank rattet så langt til høyre som mulig. Ta avlesningen på skalaen plate, angitt i grader.
7

Drei rattet så langt som mulig i den andre retning, for å ta en avlesning for venstre hjul posisjoner. Sjekk skalaen plate for en lesning. Hvis venstre og høyre målingene avviker med mer enn 5 grader, har din front-end justering sjekket av en profesjonell.
8

blokkering bakhjulene og slipp parkeringsbremsen. Sakte kjøre i revers for å flytte kjøretøyet av justeringen turntables.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68525.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer