Jeg har en Stikker Transmission

Transmission problemer er beryktet for sine kostnader og komplikasjoner. Ofte, hvis bileiere hører ordet "overføring" fra en mekaniker munn, er det ikke et godt tegn. Forstå hvorfor en overføring pinner kan hjelpe i reparasjonskostnader eller unngå problemet helt. Hvis bilen allerede opplever en stikker overføring, kan det være en av mange problemer knyttet til både manuelle og automatiske girkasser. Skanning av Diagnostic Trouble Code

På nyere bilmodeller, betegner en diagnostisk feilkode visse problemer i overføringen. For de fleste biler, vises en "Check Engine Light" på dashbordet. Kodene generere etter å plugge en strekkodeleser eller skanning verktøyet inn i bilens diagnose kontakt. Bilverksteder har diagnostiske kode leseren verktøy. Noen auto deler butikker gjør skanningen for gratis og se opp reparere deler for deg. Denne koden er første skritt til å diagnostisere din stikker overføring problem.
Stikker automatgirkasser

Automatiske girkasser involvere mer bygging og så har flere problemer på grunn av alle de forskjellige delene . Hvis overføring opplever slipping eller klebing i et visst utstyr, kan problemet være lav overføring væske eller en dårlig solenoid, som er en ventil som styrer strømmen inn og ut av den automatiske transmisjon basert på en elektrisk strøm. Hvis stikker hastigheten er høyere enn spesifikasjonene, du sannsynligvis ha en stikker trykkregulator ventil. Igjen, isolerer en diagnostisk kode problemet, særlig i automatiske girkasser.
Stikker Manual Transmission

En viktig årsak til å stikke i manuelle girkasser er brutt skift kabel. Dersom bilen din blir vanskelig å skifte, kan det bety et skifte kabel er sviktende. Problemet starter som skiftet kabelen ikke dra i båndet, og giret blir for stiv til å operere. For dette problemet, må du bytte kabelen og studere sammenhengen å sørge for at ingen skade skjedd til overføring. Et annet problem kan være clutchen, spesielt hvis girene slipe eller sammenstøt ved forskyving eller clutchen er ikke helt slippe når pedalen er skjøvet tilbake. Du må kanskje skifte clutch i dette tilfellet.
Cold Weather Stikker Transmission

I vintermånedene, kan du legge merke til overføring stikker mer. Problemet ligger sannsynligvis med oljen i manuelle girkasser. En tung smøremiddel vil ikke fungere i kaldt vær akkurat som et tynt smøremiddel ikke vil fungere i varmt vær. Bilprodusenter spesifisere type smøremiddel som trengs for bilens girkasse. En oljenivået igjen for lav for en lengre periode kan også bidra til å forverre tilstanden til en manuell girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66743.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer