Hva er årsaken til Powerstroke Idle Knock?

The Powerstroke motoren ble introdusert i 1994 av Ford Motor Company. International Truck og Motor Corp utviklet motoren for å gjøre Ford lastebiler mer allsidig. Produsenten og bil selskapet ønsket en kraftig lastebil som ville være i stand til å arbeide hardt med under belastning og fortsatt være en bruksbil. Over tid utviklet Powerstroke noen problemer, som inkluderte en overdreven knocking støy under tomgang. Lav Oil

En teknisk service bulletin (TSB) ble publisert på 2000 Ford Excursion lastebil i oktober 2003 om en inaktiv knock inntreffe på 7.3L Powerstroke motor. Dieselmotoren har en forbrenning knocking støy som en vanlig del av sin drift, men TSB bemerket forekomsten av over gjennomsnittet banke lyder. Etter etterforskning av lokale vedlikehold avdelinger, oppdaget teknikere at motoren ble operert ved lave olje-nivåer, forårsaker motorkomponenter å operere med mindre smøring. Mangel på smøring forårsaket motoren for å gjøre en knocking støy når tomgangskjøring som var høyere enn normalt.
Hodet bolter

Powerstroke Motoren har hodet bolter som fester sylinderen hoder til motoren. Disse hodet bolter har vært kjent for å strekke under press. Den strekker forårsaker Powerstroke hode for å løsne, noe som fører til at motoren begynne å banke på tomgang, så vel som under normal drift. Den type bolter installert på disse motorene regnes som den svakeste leddet på Powerstroke motor, ifølge International Power Stroke. Informasjonen nettsted heter hodet bolt problemet er en av de vanligste problemene som finnes i 6.0l Powerstroke motor.
Soot og olje

En annen årsak til høy tomgang banke på Powerstroke motoren er oppbygging av sot og olje i eksosgassen resirkulering (EGR) montering. Oppbyggingen forårsaker at ventilene til å tette og mislykkes over tid. Som sot og olje bygge opp i EGR ventil, turbolader over-øker. Ventilene begynne å bygge opp sot raskt, slik at motorens knock tomgangskjøring. Drivstofføkonomi er også redusert på grunn av lav forbrenning temperatur når Powerstroke tomgang. Kombinasjonen av sot oppbygging, lav forbrenning temperatur og EGR ventil tilstopping fører til en knocking støy å utvikle seg i løpet tomgang.
Toppakning

En TSB publisert av produsenten av den Powerstroke motor rapporterer at topplokkpakningen utvikler en tidlig lekkasje. Når olje begynner å lekke ut av topplokket, begynner motoren å gå ned i oljen raskt. Som nevnt tidligere, kjører Powerstroke motor med lavt olje fører til en knocking støy å utvikle under idle og under normale kjøreforhold. En Powerstroke eier må ta kjøretøyet inn i en kvalifisert automotive tekniker og har den topplokkpakningen erstattes med en ny tjeneste-bare pakning Når lekkasjen utvikler seg. Ingen tilbakekalling hadde blitt annonsert på dette problemet på tidspunktet for offentliggjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68178.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer