Symptomer på en Lockup Momentomformer Going Bad

En lockup momentomformer, også kjent som en torque converter clutch, er en del av overføringen i hovedsak funnet i sen-modellen automatiske kjøretøyer. Lockups tjene til å forbedre effektiviteten ved å sette momentomformer på visse nivåer av produksjonen. De er også utformet for å bidra til å forbedre drivstofføkonomien. Selv om de har sine fordeler, kan de ha sin del av problemer til tider. Det er mange symptomer som indikerer hvorvidt momentomformer lockup går dårlig. Glidning

Et tegn på at torque converter lockup er sviktende er glidning mellom girene. Den omformer vil være ute av stand til å holde sin posisjon, delta i ulike kjøring områder tilfeldig. Bilen vil også en tendens til å rev opp og ned som momentomformer engasjerer eller løsner, ute av stand til å holde lockup clutch på plass. Dette blir ofte forvekslet med lave væskenivåer og kan forårsake permanent skade på momentomformer som helhet. Drivstofføkonomi faller så vel når de lockup momentomformer slips fra ett gir til et annet tilfeldig.
Shuddering Noises

En av de viktigste symptomene på en dårlig lockup momentomformer er motoren gysninger. Dette skjer ofte når lockup ikke klarer å slippe ordentlig eller på tid ved giring, og da motoren vil grøsse og dø når bilen kommer til en stopp. I noen tilfeller vil lockup ikke klarer å engasjere seg helt. På dette punktet, vil bilen ikke lenger være kjørbare på grunn av konstant steiling.
Strømbrudd
p Som bilen bremser ned, vil det ikke klarer å gire ned hvis lockup converter er dårlig. Sjåføren kan legge merke til at under akselerasjon, de omdreininger per minutt er lav nok til at bilen vil ha problemer med å flytte raskt. I noen tilfeller vil konverter lockup forsøke å holde bilen flytter seg før det kommer til en stopp, der det kan stall og dø.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66323.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer