2000 Golf GTI bremse rotoren Specs

Akkurat som med alle kjøretøy, når du utfører en bremse jobb på en 2000 Volkswagen Golf GTI du må sjekke rotorene for maskinering eller gjenbruk. Hver produsent gir retningslinjer - spesifikasjoner - for dimensjonene av sine biler 'rotorer. Det er tre viktigste spesifikasjonene som Volkswagen gir i forhold til rotor dimensjoner: kast tykkelse, minimal maskinering og nominell tykkelse. Kast Tykkelse

"Forkast tykkelse" er minimum tykkelse som produsenten anbefaler rotoren kan være før det må skiftes ut. Hvis rotoren faller under denne spesifikasjonen, må du erstatte det å unngå skade på bremsesystemet. Fronten rotorer av 2000 Golf GTI har et kast tykkelse på 0,394 inches med en solid rotor og 0,709 inches med en ventilert rotor. De bakre rotorer, for GTIs utstyrt med bakre skivebremser, har et kast rangering på 0,315 inches.
Minimal Maskinering Rating

"minimal maskinering" rating er måling som avgjør om rotoren er kvalifisert for resurfacing eller maskinering. Hvis rotoren bredde faller under dette nummeret det ikke er anbefalt av produsenten til maskin, eller gjenoppstår, rotoren. De fremre rotorene har en minimal maskinering rangering på 0,866 inches med en FN3 målepunktet, og 0,748 inches med en FS II caliper.The bak rotorer 'minimal maskinering spesifikasjonen er 0,276 inches.

nominell tykkelse

"nominell tykkelse" av en rotor er tykkelsen av skiven når den er ny. Fronten rotorer 'nominell tykkelse på 2000 Golf GTI er 0,472 inches for en solid rotor og 0,788 inches for en ventilert rotor. De bakre rotorene har en nominell tykkelse på 0,394 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66188.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer