Støyende Air Conditioner Clutch

Klimaanlegget i en bil bruker flere komponenter som arbeider sammen med hverandre for å gi kjølig luft til førerhuset på kjøretøyet. En av disse komponenter er kompressoren clutchen. Koplingen gjør det mulig for kompressoren å sende kjølemediet i fordamperen, hvor den blir avkjølt og sendt inn i åpningene. Hvis clutchen begynner å gjøre uvanlige lyder, så en av delene inne i clutch har et problem. Popping eller Cracking

En vanlig skyldige for klimaanlegget clutch støyen kommer fra en mislykket peiling. Lageret vil lage en høy eller sprukket støy når komponenten har sviktet eller er sviktende. En bærende vil mislykkes når for mye varme skapes fra clutch. Varmen forårsaker smøring innenfor lageret for å brenne av eller forringes raskt. Når smøring er borte, vil lageret mislykkes raskt, og skaper en støy selv når klimaanlegget ikke er i drift.
Humming

Klimaanlegget clutch vil begynne å summe når motoren til kompressoren har et problem. Siden clutch driver kompressoren, vil en defekt kompressor føre til at clutchen å lage en lyd når kompressoren forsøker å engasjere seg, men kan ikke på grunn av et strømbrudd. Hvis kompressoren har en kort eller får ikke den nødvendige spenningen, da clutchen vil begynne å nynne.
Skrape eller Sliding

Du kan høre en skrape eller glir støy når clutchen begynner å skli. En grunn er at koblingsplaten bæres. En annen årsak til en slurekopling er en unburnished clutch, som produserer et lavt dreiemoment. Polering sykluser på clutchen og tillater overflaten til bære gjennomgående hele veien rundt clutchplatene. En clutch som ikke er polert slites ujevnt, noe som skaper et gap mellom platene og årsaker clutchen å skli. Hvis du bytter ut en clutch, og deretter bringe ny clutch opp med riktig moment kapasitet til å unngå at dette problemet oppstår.
Klynking

hvining opprettes når Serpentine beltet ikke er skrudd ordentlig på klimaanlegget clutch. Summingen kommer fra beltet sklir gjennom clutchen skivene. Serpentine belter forringes over tid og ofte slitasje eller strekke. Når beltet strekker seg for mye, kan strammeren ikke opprettholde en tett passform av beltet til motoren remskivene. Beltet begynner å slippe gjennom alle trinser, gjør en hvining. Clutchen vil engasjere kompressoren, deretter koble ut kompressoren når dette skjer. Temperaturen inne i førerhuset på kjøretøyet blir kult det ene øyeblikket og varme i neste øyeblikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68351.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer