Slik feilsøker Horn på en Chevy Tahoe

The horn på en Chevy Tahoe opererer med bruk av et relé. Dette betyr at strømmen til hornet mottas fra sikringen blokken under panseret. Strøm fra sikringsblokken går til horn stafett. Den vanligvis åpne enden av ledningen går til hornet. Hornet er deretter forankret til rammen. Strøm til å aktivere terminalen på stafetten kommer fra Body kjørekontroll eller fra ekstrautstyret siden av tenningslåsen. Den negative siden av stafetten går gjennom kolonnen til clockspring. Den clockspring brukes også for kollisjonsputen system. Wiren fortsetter deretter til rattet kollisjonspute hvor den er festet. Ved at luft-posen trykkes, fører det til at ledningen til jord aktuere relé som i sin tur, aktiverer hornet. Du trenger
Voltmeter
Sett med Allen head skrutrekkere
Sett med skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og ta av dekselet på sikringen relé boksen på fenderwell. Den raskeste måten å finne problemet området er å sjekke horn stafett for drift. Vrir om tenningsnøkkelen på og har en medhjelper trykker på hornet mens plassere en hånd på hornet stafett. Hver gang Hornbryteren eller pad er deprimert, releet skal lage et hørbart klikk og kan føles aktivisering. Hvis hornet releet blir aktivert, vil hornet bør selv være merket. Hvis releet ikke fungerer, bør sikringen skal kontrolleres, og derfra bakken i rattet kollisjonsputen må kontrolleres.
2

Sjekk hornet for strøm når hornet aktiveres. Trekk kontakten av horn og sondere kontakten med et voltmeter. Sondere kontakten med den røde ledningen fra voltmeter og bakken den sorte ledningen. Har en medhjelper trykker på hornet og se om makten som hornet er deprimert. Hvis strømmen er til stede, er horn defekt og må skiftes. Hvis det ikke er strøm til stede, er problemet med ledningene fra releet til hornet.
3

Kontroller Hornbryteren å se om det er god kontakt med bakken. Koble den negative batterikabelen og vente i 15 minutter for de kretser å gå i dvale før du fortsetter.
4

Fjern kollisjonsputen ved å skru de to Allen skruer på baksiden av rattstammen. Løft kollisjonsputen forsiktig og koble de to horn bakken ledninger festet til kollisjonsputen. Løsne clockspring flertrådet kontakten til kollisjonsputen og lå der kollisjonsputen på setet.
5

Koble den negative kabelen på batteriet. Vrir om tenningsnøkkelen på og ta en av de to svarte horn Jordledningene til styringsgruppen innlegget. Hvis horn blåser, er problemet med kollisjonsputen eller tilkobling. Hvis hornet ikke blåser, problemet er en dårlig clockspring. Den clockspring må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64791.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer