Mercedes S430 Radio Problemer

Mercedes S430 sedan ble introdusert for å tilby de som er interessert i en mer økonomisk bil enn Mercedes S500-serien. Den S430 er fortsatt en luksus sedan som inkluderer et førsteklasses lydanlegg og makt trykknapp funksjonene som forventes med en Mercedes. The S430, derimot, har blitt kjent for sin massevis av elektriske problemer, spesielt med radioen. Radio slår seg ikke på

radio til Mercedes S430 har et digitalt display og enten en enkelt plate innsatsen i hodet dekk selv, eller en seks-platers CD-skifter plassert i bilen. Noen ganger radioen ikke vil slå seg på, slik at CD-funksjonen låst på radioen. Dette synes å skje bare med CD-veksler versjoner av S430. Snu bilen av og på synes å avhjelpe problemet, men vil skje tilfeldig etter det.
CD Changer vil ikke få registrert den eksterne

CD veksler som er del av radioen i Mercedes S430 vil ikke svare på CD-skifteren fjernkontrollen i noen tilfeller. I stedet, mikser på CD-skifter gjennom sangene i rekkefølge. Selv om radioen er en del av denne fabrikken pakken, er CD-veksler fjernkontroll er den eneste måten å endre sangene på CD-skifter. CD-veksler kan kobles til radioen, men fra funksjonen på radioen selv.

Auto Shuffle problem

Mercedes radioer har en unik funksjon som lar deg programmere ni stasjoner i din radio for rask spiller, som viser alle ni stasjoner, slik at du enkelt kan manøvrere til den stasjonen du vil lytte til. På tilfeldige punkter når du bruker bilen, vil radioen gå inn i auto shuffle, sprette mellom stasjonene raskt. Normalt stenger av radioen for en periode før du slår den på igjen ser ut til å løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65594.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer