Hvordan vite når toppakning er dårlig i en Plymouth Breeze

Biler er kompliserte maskiner . Når skjer det noe rart , kan det være utfordrende for en ikke- mekaniker for å finne årsaken. Head gaskets forsegle topplokket. Sylindrene rotere motoren deler , ved hjelp av en stor mengde av olje til å drive kjøretøyet effektivt. I Plymouth Breeze , vil en dårlig toppakning viser visse symptomer . Instruksjoner
en

Se etter hvit eksos røyk kommer fra undersiden av panseret på bilen . Vanligvis er dette et klart tegn på en blåst toppakning . Røyken inneholder forurenser som kan tette andre deler av motoren , for eksempel oksygen sensor , så ignorerer dette problemet vil bare føre til ytterligere problemer.
2

Sjekk for olje på motoren eller på bakken . Biler som skal aldri lekke olje , og motorene bør ikke ha tydelig bevis på frisk olje på deres overflater . Hvis det er olje på bakken eller motor , kan toppakning har blåst , sprutende olje ut av sylinderen.
3

Sjekk din bil målere . Overoppheting er et tredje tegn toppakning er enten blåst eller er klar til å blåse . Sylindrene må gjentatte ganger oppvarmet og avkjølt , og den toppakning bistår med å kontrollere luftstrømmen. Uten toppakning , kan sylindrene ikke riktig sirkulere luft , og motoren arbeider for hardt til å rotere . Motoren er overopphetet og snart slutter å kjøre .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66167.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer