Hva gjør en Brake Modulator

En ABS bremsesystem modulator gjør akkurat hva det høres ut som den gjør:? Det modulerer trykket mellom individuelle hjul for å holde dem rett på randen av lockup. Hvis datamaskinen er dine ABS hjerne, og hjulet hastighet sensorer sine øyne, så modulator ventilhuset er dens muskel. Brake Lockup

Når du trykker på bremsepedalen, du presser på en stang koblet til baksiden av et stempel. Dette stempelet sitter inne i bilens master sylinder, hvor det presser væske gjennom linjene og til de enkelte hjul 'bremsesylindrer. Når et dekk mister trekkraft uansett grunn, forårsaker press levert av systemet bremseklossene å låse mot rotoren eller trommelen, slik at hjulet til en brå stans kalt "lockup." Når det skjer, glir dekket og er i hovedsak ubrukelig.
Hvordan ABS anlegg

uten ABS, ville du må løfte foten fra bremsepedalen for å få hjulene spinne og nyttig igjen. En ABS-systemet fungerer ved å gjøre dette for deg ikke bare med systemet som helhet, men med hvert hjul individuelt. Men i stedet for "løfte på pedalen," en ABS modulator reduserer trykket til låst opp hjulet ved å sende noe av det tilbake til bremsevæske reservoaret gjennom en bypass. Når datamaskinen oppdager lockup gjennom hjul-hastighet sensorer, åpnes det øyeblikk bypass ventil, og dermed reduserer væske press blir brukt til det hjulet.
Open Systems

Åpne systemer er den enkleste typen, men de har en alvorlig ulempe. Et åpent system fungerer akkurat som beskrevet ovenfor, sender overflødig væske tilbake til kammeret i henhold lockup. Problemet med denne ordningen er at hver gang modulator letter trykket, synker bremsepedalen litt. Så under vedvarende bremsing hendelser, vil enten bremsepedalen falle til gulvet, eller sjåføren må løfte for å gjenopprette press. Noen åpne systemer, men bruker en pumpe for å re-forsyne master sylinder med væske for å holde pedalen fra slippe.
Lukkede systemer
p Med et lukket system, ventilerte trykket går tilbake enten til reservoaret eller til et fjærbelastet sylinder kalt en akkumulator. Akkumulatoren har trykksatt væske på standby for quick release tilbake i systemet etter den første trykkfall. Dersom det ikke er nok trykksatt væske som er lagret i akkumulatoren, sender en bremsevæske pumpe trykksatt fluid til det å fylle det. Et lukket system opererer i en konstant ventil-trykksette syklus for å holde fluidtrykket på det høyeste den kan være uten å indusere låser seg. På grunn av dette, lukkede systemer er vanligvis litt bedre på å opprettholde den type "terskel bremsing" for å trekke ut maksimal ytelse fra bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68713.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer