Slik feilsøker en 1988 Corvette Engine

Motor problemer er noen ganger uforståelig. Jakter problemet kan være en lang og kostbar prosess, men ved å bruke grunnleggende feilsøking strategier, kan du eliminere mange muligheter. Kontroller målere på din 1988 Corvette for indikasjoner på problemer først. En under-normal batteri lesing, en ustø turteller eller en varm olje temperatur er tegn på roten av problemet. Sørg for at væsker er på riktig nivå, og ikke overse rutinemessig vedlikehold. Du trenger
1988 Corvette instruksjonsboken
Byglingstråd
Volt meter
Fuse tester
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din Corvette for lagret motor koder. Motor koder er registrert i bilens datamaskin når en feil oppstår og lagret for diagnostikk. Bruk en jumper wire for å koble to terminaler i samlebånd Diagnostic Link (ALDL), plassert enten under dashbordet eller under panseret (se Corvette manual for ALDL terminal identifikatorer). Slå av motoren på og lese feilkoder fra "check engine" lys. Record koder og konsultere din manual for kode betydninger.
2

Sjekk dine sikringer for pauser, som forårsaker avbrudd i elektrisk strøm. Sjekk under dashbordet på passasjersiden av bilen for sikringsboksen. Ta av panelet for å avsløre sikringene. Snu bilen på. Jorde sikring testeren til god jord som en metall bolt eller metallplate. Trykk på slutten av tester til hver sikring. En ødelagt sikring vil unnlate å gjøre testeren pære lys.
3

Kontroller batteri og dynamo for tilstrekkelig spenning med en volt meter. For å teste ut batteriet, koble den positive tester enden til den positive batteriet innlegget og likeledes med det negative, mens bilen er slått av. Batteriet spenning bør lese mellom 12,5 og 12,8. Sveiv motoren for å teste dynamoen. Den voltmeter bør lese mellom 13,6 og 14,3 for dynamoen.
4

Se etter et mønster i din Corvette oppførsel. Felles motorproblemer, som spy, men ikke å fortsette å kjøre eller kjører, men opplever problemer mens du kjører, har å gjøre med drifts-eller miljømessige forhold. For eksempel har motoren bare problemet når kald eller varm, eller bare når det regner.
5

titt under panseret for åpenbare problemer. Sjekk om en løs, slitt eller revet Serpentine beltet. Kontroller slanger for brudd, myke flekker og kollaps. Se etter etsende materiale i områder som batteripolene, vannpumpe og radiator. Sjekk radiatoren for tegn på skade eller tilstopping.
6

Sjekk din termostat i overoppheting problemer. Hvis termostaten ikke åpner ved riktig temperatur, vil motoren ikke kunne kjøle seg ned. Sveiv motoren og la den varmes opp på driftstemperatur. Plasser hånden din på den øvre radiator slangen. Hvis det er varmt å ta på, har termostaten åpnet for å frigjøre varme. Hvis det er kult, er termostaten åpner ikke.
7

Noter motion-relaterte problemer. Hvis motoren har problemer over en viss hastighet eller når du er på ujevn vei, kan koplingsforbindelsene være løs.
8

Test din starter. Hvis frontlykter kommer på når du vrir om nøkkelen, men motoren starter tregt, kan din starter opplever en for stor belastning. Hvis frontlykter kommer på, men starteren ikke klarer å dra motoren, kan du ha en åpen krets. Hvis motoren din, men holdes starteren gjør sliping støy, kan det hende at starteren har brukket armatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65325.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer