Slik feilsøker en '84 Toyota Pickup

The 1984 Toyota pickup ble produsert som en kort seng modell og som en lang akselavstand modell med ett tonn eller Xtra Cab alternativer. 1984 pickup bruker en 2,4-liters motor. Motoren bruker ikke et datasystem og eierne kan arbeide på kjøretøyet uten en diagnostisk leser. Feilsøking av vanlige problemer er beskrevet nedenfor. Eiere med grunnleggende mekanisk kunnskap kan finne grunnleggende problemstillinger og foreta de nødvendige reparasjoner. Du trenger
Startkabler
Batteri
Hammer
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis motoren ikke sveiv og dash lysene er svak, feste startkabler til batteriet, og et annet kjøretøy. Start lastebil og la motoren gå i fem minutter. Slå av motoren, fjerne startkabler og starte motoren igjen for å teste batterilading. Hvis batteriet ikke er ladet, erstatte den med en ny.
2

Vri nøkkelen for å starte bilen. Hvis motoren skrur men starter, kan tennpluggene bli begrodd. Forgasseren kan også kreve justeringer og rengjøring. Ta av luftfilteret og lukt for bensin. Hvis forgasseren mangler bensin, er gasstanken tom eller drivstoffpumpen krever erstatning.
3

Vri nøkkelen og forsøke å starte bilen. Dersom kjøretøyet har batteristrøm men motoren ikke sveiv ikke, kan starteren tenner ikke forlenge. Skyve under bilen og finne sylinderformet starteren under motoren. Hit baksiden av starteren med en hammer og deretter prøver å starte bilen. Bytt starteren hvis problemet vedvarer.
4

kjøre bilen på en glatt overflate. Akselerere og bremse både raskt og gradvis for å teste overføringen. Hvis bilen rykk og overføring sliper mens skiftende eller krever at du treffer høyt turtall før den festes et gir, må overføring eller clutch bli betjent.
5

Vær oppmerksom på eventuelle lyder laget ved oppbremsing, akselerasjon eller snu. Hvis bilen lager støy ved bremsing, bremseklossene og muligens rotorene må skiftes ut. Hvis motoren spytter må drivstoffpumpen og drivstoffslanger bli betjent. Angiveri forårsaket av drivreim kan festes ved å stramme beltet ved hjelp av en halvmåne fastnøkkel til å øke spenningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer