Slik feilsøker en Mustang Ignition Problem

Et problem med tenningssystemet kan resultere i en motor som ikke vil starte, eller en motor som starter, men går ujevnt. Feilsøking årsaken til en tenning problem krever en inspeksjon av hver av systemets hovedkomponenter, inkludert batteri, tennplugger og ledninger, og distributøren. Heldigvis, fordi tenningssystemet er er ganske grunnleggende i design, kan årsaken til de fleste tenning problemer vanligvis være plassert raskt. Du trenger
Voltmeter måler
tennplugnøkkel
Blade-stil trådmåler
Engine spesifikasjoner brukerhåndboken
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriets tilstand med et voltmeter måler. Plasser den svarte proben til minuspolen, og deretter plassere den røde proben til den positive terminalen. Voltmeter skal vise mellom 12 og 14 volt. Hvis den ikke gjør det, har batteri og dynamo inspisert av en profesjonell.
2

Kontroller hele lengden på hver tennplugg ledning for sprukne eller brent isolasjon.
3

Undersøke lengden på tennplugg ledninger for crossfire potensial. Koker oppstår når strømmen fra en tennplugg ledning forstyrrer strømmen fra en annen tennplugg ledning. Crossfire oppstår vanligvis når to tennplugger ledninger touch. For å unngå denne muligheten, installert Ford tennpluggen separatorer, som er plast braketter som holder ledningene fra hverandre. De separatorer er plassert på toppen av ventildekselet (e). Hvis en ledning har glidd ut av separator sin, trykker du på ledningen inn sporet i separatoren.
4

Fjern tennpluggene med en tennplugnøkkel og undersøke hver plugg i porselen tips. Dersom innskudd på spissen er alt annet enn en lys brun farge, bytt pluggene.
5

Undersøk undersiden av distributør cap for svart eller grønn-farget metall kontakter, som kan hindre gnist fra å nå tennplugger.
6

Undersøk metall spissen av distributøren rotor for en brent tips, som kan hindre gnist fra å nå distributør cap.
7

Sjekk fordeleren punkt gap med et blad-stil trådmåler. Punktene er komponentene i bunnen av innsiden av distributøren, under distributør cap, som ser ut som pinsett. Avstanden mellom de to spissene av punktene er gapet. Gapet må oppfylle motorens spesifikasjoner. Se motorens spesifikasjoner brukerhåndboken for å finne den riktige avstanden, som gapet varierer avhengig av året av Mustang og type motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65477.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer