Hvorfor min makt Window bare gå opp Halvveis ?

Elektriske vinduer feil er et vanlig problem i moderne biler . Det finnes en rekke grunner til en kraft -vinduet går opp bare halvveis og en rekke måter å nærme seg en løsning på problemet . Forklaring av problemet

Dette problemet er først lagt merke til når de elektriske vinduene ser ut til å fungere unormalt når knappen er skjøvet . Vinduet kan bevege seg opp veldig langsomt eller synes å slipe og slite mens du flytter opp . Deretter stopper vinduet helt og ikke svarer til ytterligere presser . Vinduet kan ikke rikke når trukket på .
Årsaker

Ganske ofte , en feil ledninger tilkobling er å klandre for feilen i vinduet . Hvis døren og vinduet har nylig blitt ettersett eller reparert, kan ha oppstått en feil under montering. Andre mulige årsaker inkluderer en utenlandsk stoff eller gjenstand fast mellom innsiden av døren og vinduet , en produksjons feil , kollisjon skade på dør eller et vindu eller et barn sikkerhetsmekanisme som ikke ble fjernet .
< br > Forebygging /løsning

Den beste måten å håndtere dette problemet er å se en mekaniker , fortrinnsvis en som spesialiserer seg på din type kjøretøy. Ikke forsøk gjør- det-selv reparasjoner hvis du ikke er dyktig fordi du kan gjøre ytterligere skade på eller kunne helt bryte vinduet forårsaker skader på deg selv .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66874.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer