Batteri Hydrometer Instruksjoner

Et batteri hydrometer måler konsentrasjonen av svovelsyre og vann i hver celle i et batteri, i en måling av spesifikk vekt. Dette er en direkte indikasjon på integriteten av anodene i cellen, og er den eneste sikker metode for å bestemme om batteriet er i stand til å holde en ladning i hver celle. Som anode utarmer, blir cellenes evne til å opprettholde en konsentrert konsentrasjon av vann til svovelsyre redusert. Dens evne til å lagre energi er alvorlig kompromittert. Den beste tiden å sjekke cellene er etter at batteriet har fått nok tid til å bli fulladet, eller under en lav strømstyrke episode, som i en vanskelig start. Aldri se cellene etter blir vannet, ettersom vannet vil flyte på toppen av syre. Den primære interesse er generert av en celle som har mer enn en 0,5 forskjell i spesifikk vekt. Et fulladet, god celle vil ha en lesning av 1,250 til 1,275 egenvekt eller høyere. Fuktighetsmålere har et måleområde 1,100 til 1,300 egenvekt. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Gummi hansker
Hydrometer
Vann
Små vanlig skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble batteripolene, starter med den negative terminalen, ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern batteriets caps, ved hjelp av skrutrekkeren.
2

Sjekk og noter målinger fra hver celle. Hydrometeret ser ut som en stor kalkun baster, med en ball i glassrør og egenvekten nivåer som er angitt på siden. Sett hydrometer røret inn i en celle og trekke nok syre inn i røret før ballen flyter. Se på den siden av røret og lese nivået av syre ved siden av nummererte merke på røret. Klem pæren og tvinge syren tilbake inn i cellen. Gå til neste celle.
3

Diagnose avlesningene. Hvis en celle viste over en 5 prosent forskjell, er cellen og batteriet dårlig. Hvis alle cellene var jevn, men lav, er dynamoen dårlig og ikke lades riktig, eller kjøretøyet har en kort som tapper batteriet.
4

fylle batteriet med flaskevann, som er nødvendig , og erstatte caps. Installer batteripolene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68343.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer