Hvordan diagnostisere en Bad Dynamo

En dynamo er hjertet av bilen elektriske system. Det omdanner mekanisk energi til elektrisk energi i form av vekselstrøm. Dette gjør et redskap for å lade batteriet og drive elektriske systemet mens bilen kjører. Generatoren er en svært robust del av utstyret, men kan bli skadet av for sterk varme eller spenning overbelastning. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og inspisere belte som er festet til dynamoen. Hvis beltet er løs eller har en sprekk dynamoen ikke vil fungere ordentlig.
2

Start bilen og la den gå på tomgang i 3 til 5 minutter. Hold panseret åpent, så du vil trenge tilgang til batteriet etter at du slår av motoren.
3

Fest et voltmeter til batteripolene og slå den på. Spenningen skal lese 14,2 volt når bilen kjører på tomgang. En voltmeter kan kjøpes på de fleste auto deler butikker.
4

inn bilen og sitte i førersetet. Slå på frontlyktene og radio mens bilen er i gang og voltmeter er festet til batteriet. Sjekk lesingen av voltmeter igjen, den skal lese 13 volt
5

Øk motorturtallet til 2000 RPM og har noen lese voltmeter.. Det skal stå 14 volt når motoren er i drift med denne hastighet. En lesning lavere enn 14 volt, eller høyere enn 14,4 volt, angir et problem med dynamoen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65536.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer