Symptomer på en dårlig Powerstroke Injector

The Powerstroke bensininnsprøytning systemet er utviklet for diesel brennende biler. Den bruker en kombinasjon av de hydrauliske sprøytebrukere av gamle dieselmotorer og den elektriske injeksjon system av bensinmotorer å gi dieselbiler med en pålitelig metode for innsprøytning. Den Powerstroke drivstoff injektor er ikke uten feil, er det flere måter å fortelle om din Powerstroke injektor er behov for justeringer. White Smoke

Røyk er den enkleste måten å fortelle hva som er galt med en Powerstroke drivstoff injektor. Hvit røyk er normalt ved oppstart, men overdreven hvit røyk kan bety en løs injektor eller lav kompresjon.
Svart Smoke

Svart røyk er normalt på harde akselerasjoner, men overdreven svart røyk betyr brensel-til-luft-forholdet er for høyt. Svart røyk kan også tilskrives begrenset inntak eller eksos, eller en lekkasje i inntaksslangen.
Blue Smoke

Blå røyk er normalt når motoren er kald, men overdreven blå røk betyr at luft-til-drivstoff-forholdet er for høyt. Blå røyk kan også skyldes forurenset drivstoff eller en plugget injektor.
Ingen start /Hard Begynn
p Hvis lastebilen sliter når du starter eller ikke starter i det hele tatt, det kunne være et tegn på en dårlig injektor. Dersom dette skjer under kaldstart bare, er det mest sannsynlig på grunn av en løs eller defekt glødeplugg. Hvis dette skjer under varme starter også, kan det være på grunn av en rekke problemer, inkludert en defekt oljepumpe, lekker injektor o-ring eller en feil på datamaskinen.
Rough Idle /strømtap

En grov tomgang og /eller tap av makt mens akselererende er vanligvis forbundet med tykk eller feil olje, men det kan også være relatert til forverret injektor o-ringer.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65535.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer