Hvordan diagnostisere Vibrasjoner på en 1997 Toyota T100

Hvis 1997 Toyota T100 er vibrerende, er det normalt ikke et godt tegn. Vibrasjoner kan by forårsaket av løse bolter eller feiljustert eller ødelagte komponenter. Det kan også være forårsaket av slitte komponenter som trenger oppmerksomhet med en gang. Reservedeler for T100 din kan vanligvis finnes til en auto-deler butikken, men før du erstatte noe, er det en god idé å feilsøke noen av de mer vanlige problemer først, slik at du ikke begynner å fikse ting på lastebilen din som aren ' t brutt. Instruksjoner
en

Slå på motoren din og åpne panseret. Hvis motoren vibrerer, og du kan se og høre den, kan det være en løs eller ødelagt motor mount. Se på, men ikke røre, monterer motoren på hver side av motoren. Du vil kunne se med en gang hvis de ikke fungerer som de skal fordi det vil være mye vibrasjoner på fjellet og en metallisk clanking lyd hvis gummiforingen inne i T100 er mount har blitt slitt bort. Du må ha den berørte motorfester erstattet.
2

Sjekk for løse overføring mounts. Hvis vibrasjonen oppstår bare når giring eller når lastebilen er i bevegelse under en girskift, problemet er en overføring montere. Dette må fikses av en profesjonell mekaniker.
3

Sjekk for vibrasjon ved oppbremsing. Hvis T100 vibrerte bare når bremsene brukes, dine bremseskiver og bremseklosser må byttes. Vibrasjonen skjer som et resultat av en ujevn bremseflaten på rotoren.
4

Lytt etter vibrasjoner som kommer fra under bilen. Varmeskjoldet på katalysatoren på T100 din er utsatt for rust siden det ikke behandles med noen form for rustbeskyttelse spray. Hvis toppen av varmeskjoldet kommer fra hverandre (det ruster på monteringshullene), vil den begynne å skrangle eller vibrere. Dette er ikke et alvorlig problem, og kan bli løst av noen skjerf butikk. Hvis problemet er forårsaket av en ødelagt feste for eksos (en ødelagt eksos henger), er dette mer alvorlig og må fikses med en lyddemper butikken med en gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65124.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer