1992 Dodge Ram Charger Har Lights Men vil ikke starte

Hvis 1992 Dodge Ram Charger ikke starter, selv om frontlyktene operere, kan det være flere forskjellige grunner. Den starter kretsen begynner på tenningslåsen til en forrett sikring og stafett. Batteriet leverer strøm, ikke bare til starteren og tilbehør, men til sikring og stafett også. Et batteri med en dårlig celle kan likevel belyse frontlykter, men har redusert strømstyrke, tilstrekkelig til å betjene starteren. Du trenger
Voltmeter
Fastnøkkelsett
Batteri terminal renere
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteripolene for korrosjon, løs eller ødelagt terminaler. Hvis batteripolene er korrodert, fjerne terminalene med en skiftenøkkel og bruke et batteri terminal renere å fjerne korrosjon fra terminalene. Installere terminal kontaktene og stram dem med skiftenøkkelen. Prøv å starte bilen igjen.
2

Sjekk strøm er det i batteriet med et voltmeter. Koble den svarte kabelen til minuspolen og den røde kabelen til plusspolen. Voltmeter bør lese 12.03 til 12.07 volt hvis batteriet er fulladet. Hvis spenningen er under 10,5 volt, lade batteriet og deretter prøver å starte bilen. Hvis batteriet viser riktig spenning, har en medhjelper prøver å starte bilen mens du ser på voltmeter. Hvis voltmeteret faller til under 10,5 når du prøver å starte motoren, har batteriet en dårlig celle og må skiftes. Hvis batteriet var lite spenning å begynne med, kan dynamoen være dårlig og ikke lade batteriet. Hvis batterispenningen stiger til et akseptabelt verdi når den er ladet, men bilen er fortsatt ikke vil starte, sjekk sikring i sikringsskapet og stafett sentrum på førersiden fenderwell.
3

Inspiser sikringen og skift den om nødvendig. Hvis det er bra, se etter spenning til starteren ved å koble den svarte kabelen til en god bakken og ved hjelp av den røde kabelen til sondere store røde primære strøm ledningen på startsolenoiden. Det bør være batterispenning. Hvis ikke, er kabelen dårlig. Hvis det er spenning, sondere liten kabel på S-terminalen mens en hjelper forsøk på å starte motoren. Hvis det er batteri spenning som nøkkelen vris til start, er starteren dårlig, og du må erstatte det. Hvis det ikke er spenning, er enten stafetten eller tenningslåsen dårlig.
4

Trekk i stafett ut av sikringsskapet. Bruk voltmeter sin røde kabelen til sondere alle fire av de kvinnelige terminaler ledig av stafetten. En terminal skal ha strøm kontinuerlig, tast på eller av. En annen terminal skal vise makt bare når en hjelper blir nøkkelen for å starte. Denne terminalen skal vise ikke strøm når nøkkelen slippes. Hvis den andre momentant terminalen har makt, er releet dårlig. Hvis det ikke er strøm på den andre terminalen når nøkkelen vris, er tenningslåsen dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66126.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer