Slik Clear sjekke motoren lys på en Nissan

Starter i 1996, ble alle Nissan biler (samt de av alle andre produsenter) som selges i USA kreves av Clean Air Act av 1990 å ha OBD-II ( On-Board Diagnostics) som standard utstyr. En fordel med dette kravet var at biler hadde "Check Engine" lys (eller cels) som en del av dashbordet varslingssystem, som lyser når visse feil ble oppdaget i bilen. Check engine lyser vanligvis indikerer at et kjøretøy komponenten krever oppmerksomhet eller reparasjon. Noen ganger kan imidlertid, kan problemet bli ignorert uten en reparasjon er utført. Cels kan slettes uten en tjeneste besøk. Du trenger
Stikknøkkel satt
Håndholdt OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
Koble fra bilens batteri
en

Koble bilen batteriet ved hjelp av riktig størrelse pipenøkkel til å løsne den eksponerte batteri terminal klemme. Batteriet skal være frakoblet i ca 10 minutter for at OBD-II-minne for å miste makt.
2

Koble til kjøretøyets batteri og starte bilen. Check-engine lys bør ikke komme på. Men hvis problemet oppstår på nytt, er CEL sannsynlig å komme tilbake på.
3

Koble en OBD-II scan verktøy til bilens OBD-II port og følg skanning verktøyet instruksjoner til fjerne koden (e). Hvis du ikke har en skanning verktøy, store auto deler butikkjeder som regel har tilgang til en håndholdt skanner og vil hente og tømme koder uten kostnader.
4

Forskning hentet OBD-II-kode ved skrive det inn i en søkemotor eller besøke et nettsted som gir slik informasjon. Ofte kan du finne detaljerte definisjoner og reparasjon informasjon for OBD-II koder gjennom elektroniske ressurser.
5 p Hvis mulig, få feilen utbedret, enten ved å gjøre det selv, tar bilen til en uavhengig butikk eller tar den til en Nissan forhandler. Hvis du tar det å bli betjent, inkludere koden informasjon som du trakk slik at butikken kan bekrefte problemet. Når reparasjonen er utført, vil CEL klare seg selv etter at bilen har blitt kjørt et visst antall ganger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64509.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer