Ford 133 Kode

En feilkode P0133 på Ford som indikerer at det er et problem med air fuel ratio i motoren. Mens denne feilen vil sannsynligvis ikke gi noen drivability problemer , kan det føre til problemer med utslipp testing. Betydning

Denne feilen refererer til fronten oksygen sensor på bredden ved siden av motoren din er nr. 1 sylinder . Å se denne feilen betyr at sensoren ikke justere luften drivstoff ratio, eller ikke ta det ordentlig.
Årsaker

en feil P0133 kan tilbakestilles på Ford , og dette kan føre til at feilen forsvinner hvis det var bare et midlertidig problem . Hvis Feil P0133 vises på nytt etter reset , kan din oksygen sensor være sviktende . Andre muligheter inkluderer problemer med ledningene som går til sensor , et problem med luftmassemåler eller en eksos lekkasje .
Hensyn

Før du bytter oksygen sensor på Ford , sjekk for innløp luftlekkasjer og eksos lekkasjer . Sjekk også ledningene til oksygen sensor . I tillegg bør driften av både luftmassemåler og oksygen sensor kontrolleres for å avgjøre hva som er roten til feilen før du bytter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67379.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer