Hvordan beregne Castor Verdi

The caster verdi i bilindustrien justering representerer én innstilling av hjulet justering, av tre forskjellige kantete aksen, målt i grader. Caster representerer den vertikale posisjonen til kingbolten vinkelen, eller vinkelen mellom den øvre og nedre kuleledd, når sett fra siden av kjøretøyet. Ricinusolje hjelper hjulene spore rett frem ved å balansere tyngdepunktet av hjulet belastning, så minst mulig trykk som utøves på rattet vil vende kjøretøyet. Med bruk av en spenn-trinse måler, kan et kjøretøyets eier fastslå om sin trinse er satt til spesifikasjonene. Du trenger
skrutrekker
Camber-caster sporvidde
Assistant (valgfritt)
Blyant og papir
Eiers service manual
Vis flere instruksjoner
1

Parker bilen på en flat, jevn betongoverflate, som en garasje eller verkstedet. Slå av motoren. Bruk en stor flat skrutrekker for å fjerne begge forhjulene hjulkapsler, hvis den er utstyrt. Innrette hjulene rett fram, så nær null som mulig vinkel. Har en assistent fortelle deg når du har hjulene rett.
2

Juster de tre utstikkerne på en camber-caster måler for å passe inn i felgen leppen på høyre forhjul. De to nederste utstikkerne vil passe nedenfor i en vinkel, mens den øvre vertikale spiss vil den stå rett opp. Juster de nederste utstikkerne ved å sikkerhetskopiere kontramutterne av for hånd, og stillingen utstikkerne så gripende pins nå over hele diameteren på felgen.
3

Trekk til spiss låsemutrene for hånd. Juster den vertikale spiss så gripende pin glir opp og under felgen leppe, ved å løsne på innstillingsknappen. Stram til knotten når utstikkerne er på plass og stram det mot felgen.
4

Sitt i førersetet og vri rattet til høyre til den 20-graders merket er nådd på måleren . Har din assistent ringe til deg når du har satt den opp. Nivå måleren for horisontal justering. Slå den justerbare caster boble hetteglass inntil boblen når nullmerket, som angitt på caster skala av måleren - ikke camber side. Har din assistent ringe ut caster lesing på måleren og skrive tallet ned med blyant og papir.
5

Drei rattet til venstre, la høyre forhjul passere rett fram merke til du kommer til 20 grader på motsatt side. Har din assistent ringe til deg slik at du kan stoppe på 20-graders merket. Nivå måleren igjen, sentrering boblen. Har din assistent titt på boblen plassering på skalaen og ringe ut caster lesing. Bruk blyant og papir for å skrive ned nummeret.
6

Hold hjulet vendt mot venstre og løsne den øverste spiss justering knott på måleren. Trekk måleren av og sett den på venstre forhjul. Sett måleren på nivå posisjon og bringe boble på caster skala til null. Drei rattet rett forbi rett linje til venstre forhjul når 20 grader til høyre.
7

Sett måleren for nivå og deretter har assistenten lese caster side av måleren for venstre forhjulet. Skriv ned målingen på papir. Du har nå caster målinger for venstre og høyre hjulet. Se i eierens service manual for riktig produsentens innstilling for begge hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68299.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer