1993 Subaru oksygen sensor Symptomer

En 1993 Subaru oksygen sensoren er plassert i eksos-systemet, men ble utviklet slik innsprøytning og utslipp av bilen er mulig i dagens moderne biler. Den oksygen sensor hjelper avgjøre om luft-til-drivstoff rasjon er mager eller rik når du bruker Subaru. 1993 Subaru oksygen sensor varer vanligvis i mer enn 100.000 miles, men har blitt kjent for å gå ut før den tid. Kjøretøyet viser symptomer ofte at det er et problem på forhånd. Drivstofforbruk

en 1993 Subaru gjennomsnitt hvor som helst 15-33 miles per gallon, avhengig av modell av Subaru. Ett av symptomene på den oksygenføler gå ut eller byttes ut når den er forbruket begynner å øke dramatisk. Subaru eieren ikke får den samme drivstoff kjørelengde som de ville når oksygen sensor fungerer. Eiere finner seg selv å bruke mer penger på gass hver uke mens du går den samme distansen enn når 1993 Subaru hadde en god oksygen sensor.
Tomgangskjøring

1993 Subaru begynner å nøle eller tomgang omtrent når oksygen sensor går ut og må byttes ut. Den motoren på Subaru vil selv surge når eieren ikke er å trykke på gassen peddle. Mange land krever utslipp testen utføres på Subaru hvert år for å sikre at bilen er i samsvar med de utslipp lover at gitt tilstand. De 1993 Subaru utslippene øker når oksygen sensor er svekket og krever erstatning. Eieren må vite utslippene av Subaru fra år til år for å overvåke denne økningen i utslippene.
Katalysator

katalytisk converter i 1993 Subaru vil begynne å ha problemer eller for tidlig gå ut når oksygen sensoren ikke fungerer som den skal. Dette katalysator problem er et godt symptom eller indikator på at oksygen sensor må byttes ut. Katalysatoren omdanner de dårlige utslipp av bilmotoren inn i mindre uskadelig materiale som vanndamp eller karbondioksyd. Katalysatoren bør vare minst 100.000 miles på en 1993 Subaru mindre oksygen sensor går dårlig, i henhold til Subaru teknisk nettstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65489.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer