Katalysator & strømtap

Katalysatorer inneholde ett eller flere keramiske blokker med tusenvis av små hull som kalles mikro - kanaler . Hvis disse kanaler skulle bli skadet, kan de kollapser og hindre eksosstrømmen , og forårsake en reduksjon i hestekrefter. Begrensning og Power

motoren produserer avgasser når det brenner luft og drivstoff inne i sin forbrenning kamre . Hvis disse gassene blir sittende fast inne i sylindere , vil de ta opp plass som bør være opptatt av innkommende luft og drivstoff. Denne luft /drivstoff forskyvning fører til at motoren til å handle mindre enn det faktisk er , noe som resulterer i et tap av kraft og drivstofføkonomi.
Stock omformere

Alle katalysatorer skape en viss begrensning (back -pressure ) i eksosstrømmen . Hvor mye mottrykk de forårsaker er en funksjon av størrelsen og antallet av mikro- kanaler. Større og mer tallrike kanaler hindre flyten mindre enn mindre og færre kanaler .
Skadet omformere

Overskuddsvarme inne i omformer ( vanligvis forårsaket av en svært rik luft /fuel ratio) kan knekke de keramiske blokker og føre til at mikro - kanalene til å kollapse . De resterende eksos må da presse gjennom et færre antall kanaler , formidle sine termiske lasten til et mindre område . At varmen fører til mer av kanaler å sprekke og kollaps, noe som resulterer i en kaskade effekt av svikt kjent som " converter smelte ned ", og det kan bare løses ved å erstatte omformeren .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66307.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer