Honda Accord Radiator Feilsøking

The Honda Accord kommer til Amerika fra Japan og dukket først opp under USAs Bicentennial Celebration i 1976. Honda gjorde Accord litt større enn Civic, noe som åpner for mer pusterom og last samtidig sparer forbrukeren på gass. Honda enighet Kjølesystemet består av en trykksatt motorens kjølesystem med termostatstyrt kjølemiddelsirkulasjonen. Det sysselsetter en impeller typen vannpumpe som pumper væske gjennom motoren, kontrollert av en termostat og avkjølt ved radiatoren. Honda Accord har to kjølevifter, en kondensator vifte og en kjølevifte. Du trenger
Towel
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

inspisere kjølevæskenivået ved første tegn på overopphetet radiator. Tilsett mer kjølevæske om nødvendig. Bruk en tørr håndkle over lokket for å unngå brannsår etter at motoren er avkjølt, for å åpne radiatorlokket. Dersom bilen har en radiator overflow deretter åpne denne lua i stedet for å erstatte tapt væske.
2

Plasser hånden på hetten og vrikke den for stram. Skru lokket strammere eller erstatte cap. En løs hetten kan føre til lekkasje og overoppheting.
3

Bruk baksiden av hånden din for å sjekke varmen som kommer fra nedre radiatorslange hvis radiatoren er overoppheting. Hvis ingen varme eksisterer, men motoren er varm dette indikerer at termostaten er fast lukket. Skift termostaten.
4

Undersøk bilmotoren for å se om motoren varmes opp i en rimelig tid. Hvis ikke, er termostaten fast åpen og må byttes ut.
5

Se på kjølevæske fan av radiatoren for å se om det har bevegelse. Dersom viften ikke fungerer kan dette tyde på en defekt viftemotor. Fest luft direkte til batteriet for å teste viftemotoren. Hvis motoren ikke sparke i, installere en ny viftemotor.
6

Inspiser grillen med en lommelykt hvis det er overoppheting. Smuss på grillen vil påvirke ytelsen til radiator. Rengjør grillen.
7

Feel the radiator for sirkulasjon. Bøy slangen med hendene litt mens motoren er i drift og deretter la slangen gå. Du skal føle en bølge av kjølevæske. Dårlig sirkulasjon angir en blokkert kjerne. Hvis radiatoren er blokkert skylle ut radiatoren og fyll på kjølevæske. Ta av radiator og reversere flush for alvorlig blokkering. Dårlig sirkulasjon kan også indikere en dårlig vannpumpe.
8

Kontroller radiatoren for lekkasje med en god lommelykt. Hvis noen væsker strømme fra radiatoren lekkasjer kan stoppes midlertidig med produkter fra din lokale automotive butikk men radiatoren bør byttes ut med en gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67023.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer