Slik feilsøker en Air Brake

Luft bremsene brukes på kombinasjonen traktor tilhengere til å slutte opp til 40 tonn pålitelig. I motsetning til biler og små lastebiler, luftbremser holde bremsene åpen mot kraftige fjærer før lufttrykket er utgitt av bremsepedalen, slik at fjærene for å lukke bremseskoene. Systemet bruker reservoarer, eller tanker, for å holde luft under trykk. Luften går gjennom slangene til sylindere som ligger på hvert hjul. Sylindrene holde bremsene åpen. Lastebilsjåfører trenger å feilsøke brems problemer nøye og raskt. Instruksjoner
en

Legg merke til tiden som går mellom et trykk på bremsepedalen og demping av lastebilen. Lastebiler varierer med tiden det tar å bremse ned bilen. Hvis tiden er forlenget fra det du er vant til, kan det være en justering problem, en slange som er bøyd, en ventil svikt eller lavt trykk i systemet.
2

Sjekk hvor lang tid det tar for bremsene å slippe etter at du har tatt foten vekk fra bremsepedalen. Avgjøre om denne tiden er endret fra hva du er vant til. Hvis tiden er lengre enn vanlig, kan det være en justering problemet, er bremsen rigging bindende, har stafetten nødsituasjon ventil en begrensning eller stans eller det er en kink i luften slanger som fører fra førerhuset på lastebilen.

3

Vær oppmerksom på glatthet av bremsene. Fanget bremser, eller bremser som ikke gjelder gradvis, men binde plutselig, kan sende riggen til en ukontrollerbar skrens. Grease på bremsene, rigging som binder eller et defekt relé nødsituasjon ventilen kan forårsake dette.
4

Kontroller lufttrykket måleren. Air bremsesystemer krever 100-125 psi for å fungere skikkelig. Det finnes varsellamper og summere som aktiverer hvis lufttrykket synker under 60 psi. Hvis trykket går under 20-45 psi, vil lastebilen stopper helt og umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67510.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer