Jeg kan ikke få nøkkelen ut av Ignition fordi bilen ikke vil delta Into Park

Hvis bilen din ikke skifte til park, vil du ikke kunne få nøkkelen ut av tenningen. Dette er en sikkerhetsfunksjon på alle biler, slik at hvis bilen er i bevegelse, kan batteriet og motoren være trygt operert. Hvis bilen ikke kan flyttes inn i parken, må du ha reparasjoner gjort på shifter beltet. Dette kan gjøres selv om du er komfortabel å jobbe på egen bil, men kan kreve tjenester av en mekaniker. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Flat skrutrekker
Flere Instruksjoner
en

instruere en assistent til å trykke på bremsepedalen fast.

2

Fjern Shifter rammen ved å skru toppen plastbiten med en flat skrutrekker. I de fleste biler, er det en liten åpning er dekket av en hette. Under denne hetten er skruen som må fjernes. Hvis du ikke finner en skrue, kan du se i brukerhåndboken for å finne ut hvordan du fjerner den shifter bezel dekselet.
3

Finn shifter kabelen når Shifter rammen åpnes. Du vil se en hvit eller svart løfteflik på kabelen. Trekk haken opp og manuelt flytte girspaken til "Park"-innstillingen.
4

Slipp fanen og fortelle assistenten å løsne bremsen. Bilen bør være fullt engasjert i parken nå, og du bør være i stand til å trygt ta ut nøkkelen fra tenningen.
5

Ring en bilverkstedet og varsle dem om problemet du har. Du vil mer enn sannsynlig må ha shifter kabelen reparert, eller det kan være et annet problem med girspaken, eller overføring må være betjent.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66334.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer