Hvordan fortelle om en Automotive batteri er dårlig?

En bil som ikke starter umiddelbart, eller har problemer med å snu ofte gjør at du mistenker at batteriet er å klandre. Men kanskje batteriet ser ut til å fungere bra mesteparten av tiden. Gjør et batteri test for å finne ut om batteriet er dårlig eller ikke - det er bedre enn å finne ut på den harde måten, når du er strandet et sted. Du trenger
Hydrometer
Voltmeter eller multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Lad batteriet helt før du tester den. Du kan ta lang dagtid stasjon eller bruke en batterilader. La bilen sitte i 12 timer å spre enhver overflate lade batteriet kan ha
2

Finn egenvekten av elektrolyttene i batteriet med et hydrometer -. Hvis du har en utette batteri. (Hvis du har en forseglet batteri, hopper du over dette trinnet og går til trinn tre.) Lirk caps av batteriet med en skrutrekker. Klem pære av hydrometer og slipp den mens spissen er i elektrolytten. Les den flytende ball i forhold til den trykte skalaen på hydrometer og se om det oppfyller produsentens spesifikasjoner. Hvis ikke, bør batteriet byttes.
3

Sjekk elektrolytten i forseglede batterier ved å se på "øye" i batterikassen, en rund plast kikke hull i toppen eller siden til batteriet. En solid grønn farge betyr at elektrolytten er i god stand, mens sorte midler som må byttes.
4

Test spenningen i batteriet med et digitalt voltmeter eller multimeter. Fest positiv ledelsen av voltmeter til den positive pol og den negative ledningen til den negative terminalen. Fest dem direkte til terminalene og ikke til toppen av batteriet kabelklemmer. Sammenligne spenningsavlesing til produsentens spesifikasjoner. En god batteri vil ha en spenning på 12 til 12,9 volt. Hvis den er lavere enn dette, må den skiftes.
5

Få en annen person til å starte bilen mens voltmeter er fortsatt festet. Se voltmeter lesing svært nøye. Det bør ikke vise mindre enn 10 volt på noe punkt mens bilen startes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64684.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer