Problemer med en løs Svinghjul

et svinghjul på en bil blir brukt til å balansere den vibrasjon i motoren og er festet til veivakselen. Svinghjulet på en manuell girkasse bil dobler som en balanserende enhet for motor og clutch system. En automatisk bil har et svinghjul som er festet til momentomformeren. Ulike problemer oppstår når svinghjulet er løs. Overdreven Engine Vibration

Motoren vibrerer fra forbrenning av stemplene trykke ned på veivakselen. For å begrense denne vibrasjon, er et svinghjul festet til veivakselen, som balanserer ut den vibrerende motor. Når svinghjulet løsner på veivakselen, har motoren overdreven vibrasjon som kan ryste hele kjøretøyet. Dette vibrasjon kan føre til skade på motorfester, girkasse mounts og rist andre motordeler løs. Bilen operatør vil finne at å styre bilen blir vanskelig. Svinghjulet må strammes eller byttes når den blir løs.
Clutch Slips

Manuelle girkasser har svinghjulet som en del av clutch og motoren system, som er ofte referert til som en dual svinghjulet. Når svinghjulet blir løs, vil clutchen begynner å slure når det er engasjert. Operatøren vil høre en skrapelyd når girskiftene skjer fordi clutchen ikke holder girkasse i en nøytral posisjon. Denne løs Svinghjulet kan forårsake overføringen å bære de indre tannhjul og bilen kan løse en eller flere tannhjul på grunn av skade. Svinghjulet må kontrolleres for å avgjøre om de boltene må strammes eller hele svinghjulet må byttes.
Bilen vil ikke starte

bil vil ikke starte hvis svinghjulet er løs. Operatøren vil høre skrapelyd eller clacking støy når motoren tenningen er slått. Tenningen kopler inn startmotoren som igjen engasjerer svinghjulet og veiver motoren. Hvis svinghjulet er løs på veivakselen, vil girene i startmotoren bare ta en del av svinghjulet gir eller ikke ta tak i svinghjul tannhjul på grunn av forskyvning. Bilen vil ikke starte, og når alle andre mekaniske problemer er fast bestemt på å være i god stand, må føreren ha svinghjulet inspisert for å fastslå om det er løse eller manglende utstyr tenner, noe som fører til dette starter problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66601.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer