Tegn på Trenger en ny hastighetssensor

Speed ​​sensorer dele informasjon om bilens hastighet med andre systemer i bilen gjennom multipleksing. De hevder også retningsstabilitet å bestemme høyden på turen og er med på å sikre sunn funksjon av kjøretøyet. Det er noen tegn til å være klar over som signal behovet for en ny fartsmåler. Dårlig Transmission Shifting
p Hvis du føler at torque converter clutch er sparker i på feil tidspunkt, for eksempel når du gir bilen litt gass og føler det flyttes oppover og deretter ned plutselig, er dette en undertegne at fartsmåleren forårsaker problemer med overføring skiftende. Et annet avslørende tegn på overføring problemer med sviktende speed sensor er at hvis du prøver å bremse brått, kan pedalen ikke går ned raskt nok og føler som om det er overbelastes.
Speedometer Fault

Når speedometer eller kilometerteller slutter å fungere midlertidig mens du kjører, kan det være noe galt med fartsmåleren. På dette punktet, bør "Check Engine" light slå på, signaliserer et problem. For at speedometeret til å fungere igjen og lyset til å gå av, må du få en ny fartsmåler.
Feilkoder

Når ledende overflaten på fartsmåleren begynner å avta, vil feilkoder begynner å vises ved siden av speedometeret. Ettersom overflaten av sensoren slites ned, vil hastighetsføleren slutte å virke og begynne å produsere feilkoder. Vanligvis vil to feilkoder bli generert: Check Engine Light (CEL) og Transmission Control Unit (TCU). Hvis disse lysene skal være på når bilen er i gang, er det stor sjanse for at du må skifte fartsmåleren i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66600.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer