Problemer med 2005 Toyota 4Runner Stability Control

The 2005 Toyota 4Runner har minner og teknisk service bulletiner (TSB) om stabilitet kontroll problemer. Den elektroniske stabilitetskontroll i 4Runner hjelper føreren med å kontrollere styring, bremser og motorkraft på Toyota. Stabiliteten kontroll kan bli påvirket av problemer med dekkene, bremser eller styring mekanisme som engasjerer stabiliteten kontroll når denne elektroniske enheten ikke er nødvendig. Steering Flutter

Produsenten har publisert en TSB på 2005 Toyota 4Runner om styring flagre under kjøring på motorvei-hastigheter. Den elektroniske stabilitetskontroll er å informere 4Runner er det en styringsgruppe kontroll problem, noe som skaper en vifte eller vibrasjon i rattet når Toyota når riksveg hastigheter. Stabiliteten kontroll forteller bremsene og rattet på 4Runner er ikke stabil, og er enten å trekke til den ene eller skrens på den ene siden. Den elektroniske stabilitetskontroll må omprogrammeres for å reparere denne feilinformasjon problem med 4Runner.
Tire Pressure Regulering System

dekktrykk overvåking og regulering av systemet er å skape en stabilitet kontroll problem i 2005 4Runner. Produsenten har publisert et minimum av fem forskjellige TSBs om dette dekktrykk overvåking og regulering av system feil. Overvåkingen enheten informere elektronisk stabilitetskontroll i bilen at det er en styring kontroll problem. Ett dekk er å miste dekktrykk, som engasjerer varselsignal. Stabiliteten kontroll kompensere for dette problemet når det faktisk ikke er noen dekktrykk problem. Når stabilitetskontroll prøver å korrigere styringen av 4Runner, kan føreren mister kontrollen over SUV. Overvåkningssystemet må byttes eller omprogrammeres for å hindre at stabiliteten kontroll fra å delta på 4Runner.
Dekk og Felg Recall

To tilbakekallinger er rapportert på 2005 4Runner om feil størrelse dekk og felger installert på SUV. Mer enn 400.000 Toyota 4Runners ble montert med feil størrelse dekk og felger, forårsaker dekk og felger til å være lett overbelastet. Når dette overlast på en dekkene og felgene er stabilitetskontroll informert 4Runner opplever en styringsgruppe problem. Stabiliteten kontroll forsøk på å løse dette problem ved å styre bremsene og justering av retningen av rattet. Den 4Runner er faktisk ikke å ha en styringsgruppe problem som krever assistanse av stabilitet kontroll, og dette systemet korreksjon så gjør bilen vanskelig å styre. Eierne må ta 4Runner til forhandleren for å sikre riktig kapasitet etikettene er installert på SUV samt riktig felger og dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66599.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer