Hvorfor er min Forgasser Popping ?

Forgasseren regulerer flyten av drivstoff og luft til en motor. Mange moderne kjøretøy har eliminert forgassere til fordel for direkte innsprøytning styres av en datamaskin . Eldre biler med forgassere krever vedlikehold og rengjøring for å holde drivstoff og luft strømmer korrekt . Popping lyder fra en forgasser indikere en form for slå tilbake. Fuel luft blandingen er for Lean

For mye luft og ikke nok drivstoff årsaker feiler å oppstå i inntaket manifold. Den eksploderer blandingen deretter vents gjennom forgasseren . Feilaktig justere forgasseren eller vakuum lekkasjer kan føre til denne tilstanden.
Feil Tenningsinnstilling

tenningssystemet styrer levering av gnist fra det elektriske systemet til tennpluggene . Disse gnistene må sendes til riktig tid . Hvis timingen er av motoren idles grov og feiler oppstår. Bruk en timing lys for å sjekke tenningen timing i henhold til bilens spesifikasjoner . Distributøren må justeres for å korrigere timing.

Fuel System Problemer

Et tett dieselfilter eller defekt drivstoffpumpe kan føre til problemer med drivstofftilførsel . Dette resulterer i et drivstoff blanding som er for magert for motoren og resultater i backfires gjennom forgasseren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67719.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer