Hva vil skje hvis My Timing Chain Breaks ?

Timing kjedene utføre en vital rolle i å holde en kjøretøyets motor fungerer. Resultatene av en timing chain bryte avhenge av hva slags motor bilen har . Påvirkning av motortyper

En timing kjeden vil være på enten det som kalles et "inngrep motor" eller en " ikke å gripe motor. " En ødelagt timing kjeden i en ikke å gripe motoren vil ikke føre til motorskade , men bilen vil fortsatt umiddelbart stengt av og ikke kjøre. En timing kjeden pause i en forstyrrelse motor vil føre til at kjøretøyet skal slå seg av og også skade stempler og ventiler , som fører til kostbare motor reparasjoner .
Timing Chain Funksjon

tidspunktet kjeden arbeider for å slå av motoren kamaksel med en hastighet som er halvparten av veivakselen . Kamaksel åpner og lukker inntak og eksos ventiler i synkronisering med stemplene som beveger seg opp og ned .
Forebygging /løsning

Treat endre timing kjeden akkurat som du ville gjort andre kjøretøy rutinemessige vedlikeholdsoppgaver. Se i bilens brukerhåndbok for å lære bestemte intervaller som du bør endre timing chain , som ofte er rundt hver 60.000 miles .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66030.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer