Slik hindrer du en MW Radio Fra spraking i en Ford

MW, eller mellombølge radioene er mer ofte referert til som AM radioer. AM står for amplitude-modulasjon, og den middels-bølge-båndet er en del av am. Mellombølge er utsatt for forstyrrelser fra omgivelsene i større grad enn FM, HD-eller satellitt-radio, slik at avbrudd som manifesterer seg som knitrende kan være ganske vanlig. Stoppe en MW radio fra spraking i en Ford kan oppnås ved å dempe støy og forsvarlig drift. Instruksjoner
en

Kontroller antennen og få det endret hvis radioen spraking. Den teleskopiske stangen bør trekkes helt ut, eller om er det ikke en stang men radioen antennen er integrert i bakruten, må den ikke bli ødelagt eller skadet på noen måte. Inspiser bakruten og se etter ødelagte ledninger innebygd i glasset. Mange Ford antenner, inkludert Ford Explorer antenner, er plassert på passasjersiden og er fast - de kan ikke trekkes tilbake, men de kan likevel bli brutt
2

Unngå områder der forstyrrelser. er vanlig når du lytter til medium wave. Store bygninger laget av metall, tunneler og fjell kan alle forårsake interferens og drop-out. Lytt til en annen kilde, som FM, i miljøer der du mistenker forstyrrelse.
3

Lytt til mediet bølgen i løpet av dagen i stedet for på kvelden. Middels bølgesignalene reise annerledes om natten, og kan bli mer kornete.
4

Trykk på "Søk"-knappen for å bla gjennom mediet bølgen (AM) stasjoner. Du kan finne en passende en som er tettere og gir bedre mottak. I AM-båndet, trykk på knappen merket "AutoSet" en gang, og radioen vil sette de første seks sterke stasjoner i minnet knappene. Når det er ferdig innstillingen, vil det spille den sterkeste stasjonen, som vil være den med minst knitrende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67657.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer