Hvordan finne en 12 Volt Kabling Short

Den elektriske ledninger i 12-volts systemer, slik som de i biler og båter, er gjenstand for flere skader farer som kan skape shorts og stoppe om bord apparater fra arbeidslivet. Bilbransjen ledningsnett under panseret er utsatt for varme og etsende væsker. Noen marine tilkobling er ikke skjult godt nok til å hindre den fra å bli skadet av andre elementer i båten. Test ledningsnett for en kort neste gang noe slutter å virke i bilen eller båten. Du trenger:
Skiftenøkkel
Kabling skjematisk
multimeter
Lead utvidelser
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og ta av batteri. Fjern den positive terminalen fra 12-volts batteri ved å løsne terminalen bolt med en skiftenøkkel. Trekk kabelen bort fra batteriet for å hindre at terminalen fra å ta kontakt med den positive innlegg.
2

Se ledningene skjematisk for 12-volts elektrisk anlegg i båter og biler for å finne alle de elektriske ledningene involvert i den ikke-fungerende enhet. Lokalisere hver av de fysiske ledninger i bilen eller båten som er vist i koblingsskjemaet.
3

Still et multimeter for å "ohm" for å utføre kontinuitet tester på hver av ledningene. Nullstille ohm skala på en analog multimeter ved å berøre fører sammen og sette nålen på null med kalibrering hjulet eller oppringt.
4

Touch en leder til den ene enden av en tråd og den andre fører til den andre enden. Unngå å berøre ledningene mens du tar en lesning, som huden din vil påvirke motstanden blir målt. Bruk lange føre forlengelse ledninger med alligator klipp avsluttes hvis nødvendig for å nå begge ender av lange ledninger.
5

Les ohm verdiene leses av i displayet. En lesning reflekteres av en rekke viser en god wire. En uendelig lesing viser en kortslutning i ledningen. Erstatte noen ledning som viser seg å ha et kort med denne testen for å gjenopprette tjenesten til on-board apparatet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64801.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer