Hvordan diagnostisere Transmission Car Trouble

En bilens girkasse moderate bilens motor utgang for bruk av bilens hjul. Transmisjonen er en av de mest kompliserte systemer i bilen, og det kan være dyre å reparere hvis det brytes ned. Hvis sendingen ikke begynner å handle opp, kan du være i stand til å unngå å betale for kostbare reparasjoner ved å sjekke for enkle problemer som du kan fikse hjemme. Instruksjoner
en

Se under din parkeringsplass for å fastslå om overføring væske kan lekke. Overføring væske er vanligvis rød eller brun i fargen. Lekkasjer kan forekomme i en rekke steder, for eksempel i flytende linjer, pakninger, maljer og sel, overføring case og andre steder. Hvis du oppdager en overføring væske lekkasje, undersøke overføring for kilden til lekkasjen. Hvis du er i stand til å finne kilden til lekkasjen selv, kan du være i stand til å fikse det. Ellers bør du ta bilen til en mekaniker.
2

Sjekk nivået og tilstanden til bilens girolje. Lave væskenivå eller skitne overføring væske kan påvirke overføring på mange måter. For de fleste biler, kan overføring væske kontrolleres ved tomgang bilen mens bilen er i "Park". Fjern overføring væske peilepinnen og tørk av den med et håndkle, sett inn peilepinnen, og deretter fjerne den igjen for å sjekke overføring væske. Sammenligne nivået av overføring væske på peilepinnen til nivå indikatorer som er merket på peilepinnen. Hvis overføring væske er lavt, overføring væske til bilen.
3

Drypp en dråpe overføring væske på et papirhåndkle eller annet hvitt papir og sikre at væsken ser ut til å være ren og er gjennomsiktig. Det kan være rød eller brun i farge, men bør ikke være sort og bør ikke inneholde flak eller metallspon. Ta bilen til en mekaniker hvis væsken er misfarget eller skitten.
4

Drive bilen, og merk problemer med overføringen, for eksempel giring for tidlig eller for sent, harde skift, grov følelse eller støy under giring. Ta hensyn til tilstanden på bilen når uregelmessigheter oppstår. Vær også oppmerksom på eventuelle andre problemer som oppstår samtidig, selv om de synes å være irrelevant.
5

Note hvis problemer oppstår bare bare når bilen er varm eller etter at den har blitt kjørt. Oppvarming av motor og girkasse som stasjonen kan påvirke utseendet på overføringsproblemer. Endringer i temperatur kan påvirke hvordan metalldeler eller gummipakninger feste og kan forårsake væske å lekke eller å bli blokkert kun når motoren er varm. Eller, kan overføring filter bli tett bare etter noen kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66801.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer