Hvorfor Vandre Min 87 Chevy Blazer the Road?

Hvis 1987 Chevy Blazer har begynt å vandre veien, overdrevent riste eller dra til den ene siden av veien når du kjører, kan det være flere årsaker. Noen av oppdateringene for disse problemstillingene er like enkelt som å legge luft til dekkene, og noen vil kreve dyktige auto teknikere for å reparere. Imidlertid må alle mulige årsaker tas opp for sikkerheten til alle som bruker Blazer. Wheel Alignment

Ifølge Trust My Mechanic.com når den fremre enden av en Blazer er ute av stilling det kan føre til at bilen trekker til én side, riste og vibrere på en måte som ikke er normal . Caster og Camber plater brukes til å sette forhjulene slik at de roterer i tråd med kjøretøyet som den beveger seg. Hvis hjulet er satt innover eller utover det fører til at dekket slites ujevnt.
Tire Inflasjon

Ifølge USgovernment Accountability Office nettside, under-oppblåst dekk skaper flere problemer som kan føre til at kjøretøyet til å kjøre i en ustabil måte. Hvis ett forhjul er lav kjøretøyet vil naturlig trekk til siden av den lave dekk. Hvert år blir under-oppblåst dekk tilskrives 23.000 skader. Holde dekk fylt per dekket produsentens instruksjoner vil minimere ujevn dekkslitasje og bidra til å holde Blazer flytte rett når du kjører.
Bent Tie Rod

tie rod på en Blazer forbinder de øvre og nedre kontroll armer til knoke som holder dine forhjulene på bilen. Hvis Blazer har vært brukt i noen aggressive off-road kjøring eller har truffet noen store jettegryter, kan tie rod har blitt bøyd. Dette vil føre til at hjulene til å være ute av stilling og kjøretøyet vil trekke til siden. Sett på tie rod.
Slitte foringer

Slitte øvre og nedre kontroll-arm foringer og dekk-stang foringer kan føre til en Blazer å kjøre uberegnelig. I hovedsak når foringer slites ut hele front-end bæresystem kan flytte. Dette kan føre til begge forhjulene til å styre litt i motsatt retning. Dette kan muligens føre til kontrollarmene knipser i to, noe som forårsaket en alvorlig ulykke hvis bilen kjører på en høy hastighet. Kontroller og bytt foringer, etter behov.
Broken Shock eller Shock Hoop
p Hvis din Blazer har en brukket foran støt eller en rustne sjokk bøyle (seler at toppen av svingmetall til) kjøretøyet kan trekke til siden under kjøring. Det er vanlig for eldre Blazers å ha rustet til og med helt ødelagt sjokk hoops, og eldre sjokk kan knipse i halvparten internt. Et sjokk kan erstattes av en innretting butikk, men en ødelagt sjokk bøyle generelt krever et anlegg som kan dikte og sveise en ny bøyle på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64956.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer