Tegn en Fuel Pump er sviktende

The bensinpumpe opprettholder trykket i drivstoffslanger så det er alltid en konstant strøm av drivstoff inn i motoren. Dette sikrer at injektorene fungere korrekt, og den også tillater lagring av drivstoff i en tank under og flere fot fra motoren. Uten en drivstoffpumpe, bilen rett og slett ikke ville kjøre skikkelig. Hvis pumpen begynner å svikte, er det flere faresignaler å se opp for. Tap av strøm

Det vanligste symptomet på en drivstoffpumpe svikt er et tap av makt mens du kjører. Dette skjer fordi det er mindre trykk i drivstoffledninger og motoren er faktisk mottar mindre gass eller intermitterende strømmer av gass. Dette kan skje når du kjører på motorveien ved høye hastigheter, klatre opp en bakke eller når du trykker på gassen for å kjøre bort fra en stående stopp. Et tap av makt kan også tilskrives feil oksygen sensorer eller motorproblemer, men ofte er det bensinpumpen, spesielt i eldre biler.
Engine Misfire ved oppstart

Et annet tegn på en dårlig bensinpumpe er en misfiring motor som resulterer i lurching bil bevegelser. Dette forekommer oftest når du kjører på motorveien eller ved høyere hastigheter over 50 miles per time. Motoren er faktisk mangler drivstoff så det er døende, og deretter starte opp igjen. Fallet i drivstoff press er årsaken. Noen ganger fuktighet og kondensasjon vil komme inn i tanken, og føre til en tilsvarende problem. Ikke la deg lure, imidlertid. Oftere enn ikke, er dette et tegn på drivstoffpumpen er døende.
Ingen Begynn

En no-start tilstand kan være en av de mest forvirrede symptomene på en sviktende bensinpumpe så mange mekanikere vil fortelle deg dette kan skyldes el-eller tennplugger. Det er imidlertid ofte et tegn at brennstofftilførselen går dårlig. Hvis batteriet er ladet og bilen starteren er avfyring (du hører motoren anstrenge seg for å starte), men motoren går ikke rundt og starter, er det sannsynligvis på grunn av mangel på drivstoff fra pumpen. For å være sikker, sjekk tennplugger og erstatte dem hvis nødvendig. Da har bensinpumpen inspiseres og skiftes ut.
Empty Gas Tank

Vær spesielt oppmerksom på drivstoffpumpen hvis bilen har stoppet opp på grunn av en tom tank. Når gasstanken går tomme, stammer den pumpen og kan få den til å mislykkes. Alltid holde bilen fylt opp og aldri prøve å kjøre på tom tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64957.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer