Hvordan Les engine lyset Koder i en 2003 Ford Taurus

diagnostiske feilkoder er den rudimentære språk bilens datamaskinen bruker for kommunikasjon. Når sjekken-engine lys i instrumentpanelet av 2003 Ford Taurus lyser, er det å fortelle deg datamaskinen, kjent som en drivverk kontrollmodul, har lagret en diagnostisk feilkode grunn av en feil i motorens styringssystem. Hvis lyset er på, må den diagnostiske problemer kode eller koder leses som første trinn i feilsøkingen feilen slik at den kan bli reparert og lyset kan slås av. Du trenger
Scan verktøyet
tenningsinnstilling
papir og penn
Vis flere instruksjoner
en

Sittende i førersetet av Taurus, finn den diagnostiske port under sjåføren side dashbord og plugg datalink kontakten fra skanningen verktøyet inn i diagnostisk port. Porten vil ha en svart plasthette over det, merket med bokstavene "DTC" for å identifisere den. Hetten tjener også til å holde smuss og forurensninger ut av sammenhengen port.
2

Følg skanningen verktøyet spesifikke instruksjoner ligger i verktøyets brukerhåndboken for å utføre en selvtest på Taurus drivverk kontrollmodul . Avhengig av bestemt merke og modell av skanning verktøyet du har, kan dette være en svært overfladisk skanning som bare fører deg til kodene, eller det kan være en mer dyptgående test. Du må vri om tenningsnøkkelen i startposisjon i løpet av testen, men du trenger ikke å starte bilen.
3

Les kodene på skanningen verktøyets informasjon skjerm.

4

Skriv kodene ned på et stykke papir slik at du kan se dem når du utfører feilsøking. Hver kode svarer til en bestemt presisere test som vil hjelpe deg å diagnostisere feilen slik at Taurus kan repareres forsvarlig.
5

Ikke slette hvert koden når du blir bedt om å gjøre dette med mindre du har diagnostisert og reparert hver funksjonsfeil. Hvis du har gjort det, fjerne dem, ellers velger du "Nei" når skanningen verktøyet ber deg om å fjerne dem

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64830.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer