Slik feilsøker Nissan Fan Controls

Viften kontroller i Nissan kjøretøy kontroll viftehastigheten som blåser varm luft ( hvis varmen er på) eller kald luft ( hvis klimaanlegget er på) inn i kabinen . Viften kontroller er plassert i sentrum av Nissans dash . Disse kontrollene vanligvis ikke mislykkes eller feil , men de er laget av plast og kan bryte . Når disse kontrollene ikke fungerer, så må du feilsøke problemet for å finne ut nøyaktig hva som er galt med kontrollene . Instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen. Noen Nissans bruke enkle klemmene på hver side av sikringen luken at du trenger å trekke ned på å fjerne panelet . Andre Nissan biler bruker en knapp på sikringen panel cover som kan dreies mot klokken for å trekke panelet dekke ned og av.
2

Trekk sikringen for blåseren /vifte . Sjekk metall stripe inni sikringen. Hvis den er ødelagt eller brent , bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke .
3

Slå viften på å bruke viften kontroller. Hvis viftemotoren ikke vil slå seg på , og sikringen fungerer fint , trenger viften styreenheten å bli erstattet av en profesjonell mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64655.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer