New Motoren vil ikke starte

Installere en splitter ny motor i en bil eller lastebil er en tidkrevende og kostbar prosess, så det kan være veldig frustrerende når du prøver å starte den nye motoren din for første gang, og ingenting skjer. Ikke bare har nye motorer må være installert riktig, alt under panseret må være helt rett før bilen vil starte. Her er noen komponenter for å sjekke når den nye motoren ikke vil starte eller kjøre. Du trenger
Voltmeter
Full grunnleggende verktøyet sett, pluss noen spesialiserte verktøy som er unike for din merke og modell av bilen
Feil kode leser
Compression måle
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriet. Hvis du ikke har installert et fulladet batteri med den nye motoren din, kan batteriet er utladet under motoren bytte prosessen. En spenning meter kan kobles opp batteriet og fortelle deg om batteriet har tilstrekkelig kostnad, du vil trenge minst 10 volt for å skru de fleste biler. Du kobler opp spenningen meter ved å koble den positive ledningen til den positive og negative terminalen til den negative kabelen og lese spenningen som vises på skjermen.
2

Test hver tennplugg for å avgjøre om eller ikke motoren din blir gnist. Hvis det ikke er noen gnist, kan kjøretøyet ha en tenning problem eller en elektrisk eller sensor problem. Du kan teste dine tennplugger ved å fjerne tennplugg ledninger fra pluggene en om gangen og holde kabelen nær en tungt stykke metall eller andre bakken mens å ha noen tur over motoren. Dersom ledningen gnister litt eller du kan høre en knitrende støy, har du gnist.
3

Sjekk det elektriske systemet. Moderne biler har kompliserte elektriske datasystemer. Hvis du ikke programmerer ECM i bilen når du installerte den nye motoren, er det sannsynligvis fremdeles arbeider basert på den tidligere motoren og ikke kan fungere skikkelig eller gi riktig informasjon til at bilen skal starte. Dette gjelder særlig hvis den nylig installerte motoren ikke er identisk med den forrige. ECM er ansvarlig for resultatene aspekter som å bestemme drivstoff blanding, kontrollere drivstoff levering og overvåke bilens ulike sensorer. Den beste måten å sjekke ECM er å feste en feilkode leser og skanning for diagnosekoder. Når du har en liste over feilkoder, kan du se hver opp til avgjøre deres betydninger (se Ressurser). Enkelte koder gjelder for hvert enkelt problem, inkludert ECM svikt.
4

Kontroller drivstoffsystemet. Hvis du ikke prime drivstoffsystemet før du prøver å starte motoren, så motoren din sannsynligvis ikke har noe drivstoff å bruke for å starte. Prime drivstoffsystemet basert på hvilken type kjøretøy og motor du har.
5

Utfør en komprimering sjekk. Tap av kompresjon er forårsaket av et problem med selve motoren, og bør ikke være et problem hvis motoren ikke ble bygget riktig. Utføre denne kontrollen ved å koble tennspolene, fjerne alle tennpluggene, plassere en manuell kompresjon måler i en av tennplugg hullene og starte motoren i flere sekunder. Motoren din skal ha 140-160 pounds av spy komprimering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67762.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer