Slik feilsøker en Dodge Van

Hvis du har problemer med din Dodge van, er du ikke alene. Dodge har produsert noen av de mest upålitelige biler på auto markedet. Kjente problemer kan være dårlig utformet A604 og 41TE overføring, som rutinemessig mislykkes etter 60.000 miles. Styring problemer, strøm tilbehør problemer og en generell dårlig byggekvalitet alle pest Dodge varebiler. Instruksjoner
en

Vri tenningen til "II" posisjon. Sjekk pytt i rattet. For å gjøre dette, vri rattet fra side til side, og sjekke hvor mye "play" i rattet før hjulene begynner å snu. Dodge er feil tie-rod ender har skylden for dette. Det skal ikke være noe slark i rattet før hjulene snu. Hvis det er, må dette spørsmålet som skal behandles umiddelbart fordi hvis det tie-rod end pauser, vil du miste all kontroll over styringen av din Dodge van.
2

Start kjøretøyet. Skifte girkasse i gir. Hvis sendingen ikke gjør en sliping eller clunking støy, kan det være at overføringen er lavt. Men det er et mer vanlig problem for Dodges at A604 eller 41TE overføring brukes i van din begynner å svikte, spesielt hvis sendingen har mer enn 60.000 miles på den. Kontroller giroljenivå ved å trekke opp peilepinnen av overføringen filler halsen. Hvis det er mellom øvre og nedre merker på enden av pinnen, og overføringen fortsatt gjør morsomme lyder når skiftende i stasjonen, og sendingen din begynner å svikte.
3

Sjekk drift av motoren din. Hvis motoren ikke vil starte, kan det være mange grunner til hvorfor. Men hvis Dodge van spontant dør en dag, og bilen har mer enn 60.000 miles på det, kan det være på grunn av en defekt timing kjeden. Noen Dodge varebiler ble utformet med feil timing kjeder som rutinemessig mislykkes etter 60.000 miles. Dette vil kreve en ny timing kjeden som skal installeres på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64331.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer