Chevy Truck vinduspusser Feilsøking

Årsaken til de fleste vinduspusser problemer ofte kan være vanskelig å avgjøre, spesielt siden hele vindusvisker systemet er plassert under dashbordet. Heldigvis, kan årsakene til de fleste vindusvisker problemene være minst snevret ned til noen få, avhengig av hva vindusviskere gjør, eller ikke gjør. Fordi Chevrolet har produsert lastebiler siden tidlig på 1900-tallet, er ikke alle Chevy lastebiler konstruert på samme måte. Det er nødvendig å ha minst et eksemplar av en Chevrolet butikk manuell eller en skjematisk av vindusvisker system for å finne de aktuelle komponentene. Tisse frontruten Før Testing

Mange vinduspusser problemer kan ofte spores tilbake til et tørt frontruten. Fordi mer friksjon skapes mellom frontruten og vindusviskere når frontruten er tørr, vil vindusviskere sannsynligvis operere saktere på tørt glass, og kan faktisk skravling eller unnlater å reise en komplett bue. Det er nødvendig å først spray vann på frontruten før viskerne er testet.
Tørkepapir ikke denne maskinen
p Hvis vindusviskerne ikke svare i det hele tatt, må du først kontrollere at lastebilens batteriet er ladet med et voltmeter. Hvis batteriet har en kostnad, er problemet sannsynligvis en defekt sikring. Sikringsboksen er vanligvis plassert mot brannmuren på innsiden av lastebilen, like ovenfor bremsepedalen. Noen Chevy sikringsskap er merket, så å finne sikring for vindusviskerne er enkelt. Hvis boksen ikke er merket, kan du se i brukermanualen for plassering av sikringen. En defekt vindusvisker bryteren kan også hindre vindusviskere fra operasjonelle, selv om bryteren fremdeles aktiverer blinklys. Endelig kan vindusvisker motor bak dashbordet være feil. Dessverre, må både vindusvisker bryter og motoren byttes ut, da de ikke kan repareres.

Tørkepapir Will Not "Park"

Når vindusviskere er "parkert", de er i sin stilling av ikke-operasjon på bunnen av frontruten. Tørkepapir som ikke Park-stasjonen i den stilling de er i så snart vinduspusserbryter bryteren er slått av, vanligvis i midten av frontruten. Hvis vindusviskerne ikke klarer å parkere, skal parkeringsbremsen vippebryter bak dashbordet sjekkes for riktig justering. Hvis ingen justering er nødvendig, er problemet sannsynligvis en defekt vindusvisker bryter.
Tørkepapir Operate Sakte
p Hvis vindusviskere fungerer sakte, først bruke et voltmeter for å gjøre sikker på at batteriet er fulladet. Hvis batteriet er fulladet, sjekk for eventuelle bindende svinger, overføringer eller veiver under dashbordet. Vindusvisker motor styrer to metall armene. Hver av disse armer koblet til flere andre armer, som til slutt festes til undersiden av vindusviskerne. Interferens med disse armene kan føre til at vindusviskerne å bevege seg sakte. Hvis ingen binding eksisterer, vindusvisker motor mest sannsynlig er defekt og må skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64264.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer