Hva som forårsaker gass fylte tennplugger?

En tennplugg er en elektrisk enhet som gir, som navnet antyder, gnister for å tenne bensin i en motor, som igjen driver bilen. Men mens tennpluggene vanligvis er laget for å holdes tørt slik at de kan fortsette konsekvent produsere gnister, kan de bli dynket med bensin. Den skyldige for gass-gjennomvåt tennplugger er en oversvømmet motor. Oversvømmet motor

en oversvømmet motor er mest typisk forårsaket av sjåføren overdrevet trykke på gassen før du slår av tenningen i bilen. Som et resultat av dette går for mye bensin bilens forgasseren uten å bli antent og brent. Deretter, når pluggen inn i forgasseren for å gi den gnisten som vil tenne blandingen av bensin og luft, kan det ta en dukkert i svært høy grad av bensin.
Problem

p Hvis en tennplugg får bensin i det, er det betydelig problem at fuktigheten skapt av bensin gjør det umulig for tennpluggen å generere gnister. Som et resultat av den neste gang tennpluggen går inn i en forgasser for å antenne gassen, ingen gnist er laget, slik at det ikke er noe det å antenne gassen. Bensin-og-luftblanding vil bare forbli det, og mangel på tenning vil frata bilen av noen makt til å drive det.
The Fix

Hvordan fikse en tennplugg som har blitt dynket i bensin avhenger av alvorlighetsgraden av problemet. Hvis pluggen bare ble fuktet i en liten mengde bensin, kan det være mulig å bare la bilen alene for en periode av tid, slik at bensin til fordamp fra pluggen og til filteret for å tørke. Da tennplugg skal kunne generere gnister igjen, tilbake til stand. Langvarig soaking av en tennplugg kan kreve mer omfattende reparasjon, imidlertid. Tørke en gjennomvåt plugg ren med en tørr fille, og deretter la den ut i luften for å tørke kunne reparere problemet. Men i ekstreme tilfeller kan pluggen må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66738.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer