Slik feilsøker en 2000 F-150 er Ignition Switch

Tenningsbryteren på en 2000 Ford F-150 ligger på nedre del av rattstammen. Den har en rektangulær form, og drives av en L-formet stang som går fra den tenningsnøkkelen gjennom kolonnen-hus med en 90-graders vinkel stikker ut gjennom lokket inn i bunnen av bryteren. Stangen er skjøvet eller trukket ved rotasjon av nøkkelen, som aktiverer de forskjellige funksjoner av bryteren. Du trenger
Voltmeter
Ratchet
Sett med stikkontakter
Phillips skrutrekker Vis
Mer Instruksjoner
en

Fjern den nedre dash dekning under rattstammen med en skrutrekker. Fjern de tre nøtter i kolonnen støttebraketten under kolonnen ved hjelp av en stikkontakt. La rattstammen å senke, og la den hvile på førersetet.
2

Grab tenningslåsen og sørg for at den er tett ved å prøve å flytte den opp eller ned. Hvis den er løs, flytte den opp så langt som mulig, etterfulgt av å bevege seg nedover. Flytt tenningslåsen i midtstilling mellom øvre mest bevegelse og den nedadgående mest bevegelse, stram de to skruene med en stikkontakt. Slå tenningen på.
3

Wiggle støpselet i bryteren for å sikre tetthet. Sjekk sikringen i sikringsskapet på førersiden fenderwell markert tenning. Bytt om nødvendig, og prøv på nytt. Fest voltmeter svarte jordledningen til en av rattstammen opplagsrigler for en god grunn. Bruke voltmeter røde bly, sondere den røde ledningen som går inn i tenningslåsen - det skal ha batteri spenning. Hvis ikke, er batteriet døde eller har en dårlig terminal.
4

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon uten å prøve å starte bilen. Sondere de gjenværende ledningene for spenning. Det bør være spenning til to ledninger. Den gule ledning er for starteren og bør ikke ha spenning på dette tidspunkt. Hvis ingen spenning er funnet på de andre ledningene, er bryteren dårlig og må skiftes ut.
5

Probe den gule ledningen mens tasten holdes i startposisjon. Batteri spenning bør være til stede når bryteren er i denne posisjonen. Hvis ingen spenning er til stede bryteren er dårlig. Hvis det er spenning problemet er andre steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67467.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer