Check Engine lyset er på i min Kia Spectra

Enten du kjører i rushtrafikken eller ned en landlig vei, er det få mer foruroligende severdigheter på dashbordet enn "Check Engine" light - fordi så mange av de Mulighetene kan være dyre. Noen feilsøking kan hjelpe deg å bestemme seg for å gjøre reparasjoner hjemme - men her er de mulige årsakene til dette lyset kan komme på i din Kia Spectra. Gass Cap

Tro det eller ei, en av grunnene til din Kia Spectra er "Check Engine" light kan komme på er at du ikke har skrudd av bensinlokket på tett nok. Så hvis det er noen andre tegn på problemer fra motoren, dra over, da praktisk og trygt, av bensinlokket og sette den på igjen før du har hørt flere klikk. Hvis dette er problemet, vet du det etter at du har slått bilen av og på igjen tre eller fire ganger. Ikke gjør dette mens du sitter på siden av veien, i stedet se lys som du kjører resten av ærend. Hvis du er på en lang tur, stoppe hvert 10. minutt eller så, og starte motoren igjen. Hvis dette er problemet, vil lyset slå seg av etter flere stopp.
Oxygen Sensor

I 2004 gjennom 2006 modeller av Kia Spectra, det er en vanlig feil med fronten oksygen sensor som vil utløse "Check Engine" light. Problemet har å gjøre med ikke-fungerende terminaler inne i ledningene. Du trenger å ta bilen inn til en mekaniker for å få dette løst.
EVAP System
p Hvis du har en Kia Spectra som er utstyrt med en EVAP system, "check engine" lys kan være et resultat av en lekkasje i systemet. Den EVAP systemet er følsomt nok det, bare å ha en løs gasskappe kan sette den av. Du må kanskje ha din mekaniker erstatte en slange eller klemmen i EVAP system, eller hele sylinderen kan være feil.
Engine Misfire
p Hvis motoren din er feiltenning, vil du ønsker å få det tatt vare på så snart som mulig. Dette er den mest alvorlige muligheten når din "Check Engine" light vises. Feiltenning kan føre til skader i hele motoren som kan gjøre reparasjoner langt dyrere enn de ville være hvis du tar bilen inn etter utelukker gasskappe som problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66692.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer