2004 Chevrolet Cavalier Engine Feilsøking

En 2004 Chevrolet Cavalier har en On-Board Diagnostic system rutinemessig overvåking av motoren. Det kjører en rekke kontroller, og når et problem blir oppdaget, tildeler datamaskinen den et alfanumerisk kode. Ved første, er dette problemet kode klassifisert som "ventende", men hvis problemet fortsetter forekommende, at klassifisering endres til "problemer." Som et resultat, kommer kontrollampen for motor på. Tilgang til disse kodene kan være en stor hjelp mens du prøver å feilsøke Cavalier motor. Hvis noe, kall det fortelle deg hvor du skal begynne å lete. Du trenger
OBD-II Scanner
Vis flere instruksjoner
en

føler seg under dashbordet for den diagnostiske Data Link Connection. DLC vil stå rett under rattstammen.
2

Fest skanneren kabel til DLC. Hvis din spesielle skanneren ikke er forhåndsprogrammert til å selv aktivere, må du slå skanneren på.
3

Sett nøkkelen inn i Cavalier tenningen og slå til "On". Noen skannere kan trenge motoren sveives også. Alltid utsette til din bestemt skanner brukerhåndboken, i form av operativ prosedyre.
4

Tast inn en "Read"-kommandoen, hvis skanneren ikke er forhåndsprogrammert til å automatisk hente dem når en tilkobling er sanses.

5

Les kodene på skanneren skjerm. Du skanner vil skille mellom hva som er "problemer" og hva er "pending". Lag en liste over kodene på et ark, og starter med de feilkoder. Alltid ivareta disse kodene først. Deretter følger det opp med alle ventende koder.
6

Ta kontakt med en liste over OBD-II koder og hva de betyr. De generiske koder universelle for alle OBD-II kompatible biler bør være oppført i skannerens manual. General Motors kjøretøy familien har også spesielle supplerende koder, og de blir nødt til å bli sett opp på nettet.
7

Slå av Cavalier elektriske system og motor. Koble skanneren fra DLC. Pop panseret, og se inn i Cavaliers motorrommet. Din prioritert liste over kodene skal gi deg den eksakte steder å begynne videre etterforskning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66353.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer