Hva Er Creaking Noise når jeg slår forhjulene i My 1996 Grand Cherokee ?

The 1996 Grand Cherokee front end er en labyrint av sammenhengene , pumper og ledd. Over tid vil disse komponentene begynner å slites ut og gjøre noen lyder. En av lyder hørt fra en Grand Cherokee er en knirkelyd mens du slår . Spjeld

styredemper er et sjokk -lignende element som er koblet til styringsgruppen kobling. Denne komponenten styrer sidebevegelsen av styringen, og dermed øke kontrollen over kjøretøyet . Som det aldre , kan spjeldet miste sin indre trykk og smøring. Dette fører til et høyt knirkende lyd når du slår .
Kuleledd

kuleledd er en suspensjon komponent som lar hjulene kan rotere fritt og likevel være knyttet til suspensjon . De har også tillate en svak - og-ut bevegelse av hjulene for å holde mønsteret på dekkene vinkelrett på veien. Kuleledd er fylt med fett for å bli smurt og om at fett lekker ut og felles tørker opp, vil du høre et høyt knirkende lyd når du slår hjulene .
Servostyring Pumpe

servostyring pumpen inneholder en hydraulisk væske for å skape trykk og smøre styremaskin . Hvis pumpen begynner å svikte eller mister væske , et høyt sukk eller knirkelyd vil utgå når hjulene er slått .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67355.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer