Slik tester Fuel Pressure på en Oldsmobile

Kontroll av drivstoff trykket i en Oldsmobile er en del av rutinemessig vedlikehold av et kjøretøy. Hvis trykket er for høyt kan det føre til dårlig gass kjørelengde og svart eksos, mens hvis det er for lav motoren kan bli tent. Drivstoffpumpen og trykk system arbeide sammen for å holde en bilmotor kjører glatt. En check engine lys, dårlig gass kjørelengde og røyk er alle indikatorer på at du kanskje må teste drivstoff press. Du trenger
Oldsmobile bil manuell
Fuel trykkmåler
GM adaptere
Penn /blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
1

Konsulter Oldsmobile bil manuell spesifikk for den modellen av bilen for å finne plasseringen av drivstoff trykktest port. Disse kommer ofte med bilen når den kjøpes, men hvis det er mangler, kan man også bestilles direkte fra GM, produsenten av Oldsmobile.
2

Fest dysen slutten av drivstoff trykkmåler på prøve port. Hvis det ikke passer ordentlig kan det hende du trenger en adapter produsert spesielt for GM biler. Det kan være nødvendig å ha en person til å holde måleren mens en annen kjører bilen.
3

Vri tenningsnøkkelen til "Tilbehør"-innstillingen og skrive ned de måle målinger. Dette vil være utgangspunktet referansenummer. Oldsmobile bil håndboken vil ha spesifikasjonene for drivstoff trykket i den delen av manualen som omhandler drivstoff trykktester.
4

Start bilen og la den gå i fem minutter. Registrere trykklasser igjen. Sammenligne begge målingene til de spesifikasjonene som er oppført i brukermanualen. Hvis det er en stor forskjell, vil kjøretøyet må inspiseres for drivstoff filter eller bensinpumpen reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65718.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer