Slik kontrollerer Coil Pack på en 2001 Taurus

The 2001 Ford Taurus er utstyrt med en 3,0-liters V-6 motor, med en åttende VIN siffer i "U." En 3,0-liters DOHC V-6 og en 3,0-liters "flex-fuel"-motoren også var tilgjengelig det året. Den 3,0-liters VIN "U"-motoren hadde en distributorless tenningssystemet, med en individuell spole pack for alle seks sylindere. Den viklede lag har seks tårn som gir gnist til hver sylinder, og blir styrt av motorens kontrollmodul. Du trenger
Ratchet
Socket satt
maskeringstape
Black markør
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av Taurus. Koble den negative batteriet kabelen med en skralle og socket. Koble fra den elektriske kontakten fra tennspolen pack. Plassere små tappene på maskeringstape på hver tenning wire som strekker seg viklingslaget. Marker tenningsledningene med en sort tusj, bruke tallene stemplet inn i toppen av spolen pack. Hvis ingen tall er stemplet på spolen, bruk av diagrammet i "Referanser" i denne artikkelen for å veilede deg for skikkelig merking av tenning ledninger.
2

Fjern tenning ledninger fra spolen bare etter at du har merket dem riktig. Drei skiven på multimeter til ohm innstillingen. Se på den tennspolen direkte på siden inn i hvilken det elektriske tilkoblingsorgan er plugget. Pinnene i kontakten port er nummerert fra 1 til 4, fra venstre til høyre. Stikk den røde proben fra måleren på pinne nummer 4, og den svarte sonden inn pin nummer en. Måling av motstand bør være mellom 0,3 og 1,0 ohm.
3

Plasser røde proben fra måleren inn pin nummer to, og den svarte proben på pin nummer tre. Hvis resistansen for målinger 1 og 4, eller 2 og 3 ikke ligger innenfor spesifikasjonene, erstatte det viklede. Hvis begge målingene er innenfor spesifikasjonen, går du videre til neste trinn.
4

Plasser røde proben på elektriske kontakten pin nummer tre. Sett den svarte proben på tenningen tårn nummer en. Legg merke til måling av dette sekundærutviklingen. Flytt den svarte proben over spolen pack å tårn nummer fem. Den sekundære svingete måling bør være mellom 12 800 og 13 100 ohm. Hvis målingene ikke er innenfor dette spesifikke området, erstatte viklingslaget.
5

Stikk den røde proben på elektriske kontakten pin nummer to. Plasser den svarte proben på midten spiral tårnene, nummer 2 og 6. Plasser den røde sonde inn pin nummer en. Flytt den svarte proben til spiral tårn nummer tre, så å kveile tårn nummer 4. Hvis en av målingene er ikke innenfor det angitte området i trinn 4, legg viklingslaget.
6

Koble tenningsledningene på spolen pakke for hånd, deretter til den elektriske kontakten. Koble den negative batteriet kabelen på batteriet og skru den tettsittende med en skralle og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68544.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer